Zomergoodies Shoplog

Geschreven door Yvette

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb sinds enige tijd de zomer alweer in mijn bol. Het is meestal nog flink koud, maar de lekkere dagen die er af en toe zijn, zijn genoeg voor mij om me stukken beter te voelen en zin te krijgen in de zomerdagen.

Ik weet dat een aantal van jullie willen denken (en misschien zelfs zeggen) ‘Mens, de lente moet nog beginnen.’ Maar even tussen jou en mij: Hebben we nog echt lente in Nederland? Voor mijn gevoel hebben we nog maar twee seizoenen, zomer en winter. We skippen voor vandaag de lente dus even! Ik heb geshopt voor de zomer en ik wil jullie graag mijn nieuwe goodies laten zien.

Ik heb vier producten uitgezocht bij de webshop UV-Fashions. Dit is een webshop die kleding verkoopt met UPF50, door een speciale weeftechniek. Ook door je kleding heen kan je namelijk zonschade oplopen en deze kleding beschermd je daar voor 97,5% tegen! Ik vind dit echt ontzettend tof, ik heb nog nooit kleding gezien met een UPF (Ultraviolet Protection Factor) waarde. Maar misschien heb ik mijn ogen in mijn zak gehad hoor, dat weet ik niet.

Scala UV-werende Zwarte Strandhoed (€24,95)

Mijn eerste strandhoed! Ze hebben in deze webshop een heel groot assortiment aan hoeden en ik wilde al heel lang graag zo’n leuke flaphoed. Omdat het mijn eerste is, ben ik veilig voor zwart gegaan. Ik vind hem zo tof! Hij is van een stevig materiaal, heeft ribbels en om het hoofdgedeelte zit een band met een bescheiden strikje, maar deze band kan er ook af. Ik heb op vakantie vaak last van een heet hoofd, omdat ik van dat donkere haar heb en daar kan ik best hoofdpijn van krijgen. Ik hoop dat deze hoed mij daartegen gaat beschermen! Ik heb er alleen geen rekening mee gehouden dat we naar een vrij winderig gebied gaan. Hm.

Coolibar ZNO Basic Top Olijf (€42,95)

Veel kan ik over deze basic top niet zeggen, behalve dat de stof erg fijn aanvoelt, heel licht. Bijna alsof je niets draagt en het ademt ook goed. Ik kan niet wachten deze top op een hele warme dag te dragen. De print vind ik ook leuk. Er stond in de beschrijving dat het topje olijfkleurig is, maar mocht je dat niks vinden dan kun je de top gewoon bestellen, want je ziet er bijna niets van terug. Hij is eerder zwart met grijze tinten. Ik verwachtte dit van te voren al en daarom heb ik hem juist gekozen, dus voor mij was dit geen probleem.

Scala UV-werende Zonneklep Fuchsia (€19,95)

Deze zonneklep lijkt in de eerste instantie misschien wat truttig, maar ik vind hem super leuk! Achterop zit een grote strik, wat hem net wat meer bijzonder maakt. De kleur knalt lekker en hij past stevig om mijn hoofd, omdat je hem met klittenband strakker kunt maken. Deze ga ik absoluut dragen op vakantie, want volgens mij kan deze pet wel een windstootje hebben! Hou er wel rekening mee dat de klep best wel groot is. Verwacht geen normaal pet-formaat.

Careplus Sun Protection Face & Lip SPF50+ (20 ml, € 14,95)

Al heel lang zat ik ermee dat ik eigenlijk nooit mijn gezicht goed tegen de zon kon beschermen. Normale zonnebrand kan ik niet op mijn gezicht gebruiken, vanwege overgevoelige en vette huid, ik zou dan meteen onder de puistjes komen te zitten. Toen ik zag dat deze webshop een zonnebrand voor het gezicht had, besloot ik deze er meteen bij te doen. Dit is wat ik zocht! Het tubetje was wel even wennen. Ik verwachte een vloeibare substantie, maar toen ik de dop eraf draaide (een hele fijne en stevige schroefdop!) zag ik iets wat het beste te vergelijken is met bijvoorbeeld een lipstick. Maar dan groter, ongeveer anderhalve centimeter. Hiermee ga je over je gezicht. Het laat een dun laagje achter, wat ontzettend lekker ruikt, maar niet goed uit te smeren is. Je moet dus echt over ieder plekje gaan. Dit is niet heel handig, maar volgens mij kun je er wel heel lang mee doen, juist omdat er zo weinig vanaf komt. In het begin plakt je gezicht een beetje, maar niet op een vervelende manier. Het trekt daarna ook snel in en voelt dan heel zacht. Ik denk dat ik de perfecte bescherming voor mijn gezicht heb gevonden!

Ik ben zo blij met mijn zomergoodies, ik heb nu al net iets meer zin gekregen in de vakantie dit jaar! Welk artikel vinden jullie het leukst? Heb ik een beetje goede keuzes gemaakt.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK