What I Ate Wednesday 5-4-2020

Geschreven door Yvette

Elke donderdag laat ik zien wat ik de dag ervoor, op woensdag, heb gegeten en gesnackt. Deze woensdag was niet bepaald een gezonde What I Ate Wednesday. Ik had zeer goede intenties, maar het mislukte. We aten vandaag niets nieuws, wel een heerlijke klassieker!

Breakfast, 6.30 uur

Ik was vandaag vroeg wakker en nam een vrij stevig ontbijt, want ik had mega trek. Ik nam twee croissantjes met frambozenjam, een klein schaaltje griekse yoghurt met banaan en mango en kop thee.

Lunch, 12.10 uur

Door het stevige ontbijt had ik ook geen behoefte aan een snack, dus aan het eind van de ochtend nam ik een lunch van een plak witbrood met kaas, komkommer, radijs en peterselie.

Snack, 14.00 uur

’s Avonds snackte ik een lekker ijsje! Heel lekker met nootjes, mijn favoriet!

Dinner, 17.25 uur

Het avondeten ziet er op de foto misschien niet kei smakelijk uit, maar dat was het wel! We aten een stamppot van koolraap, aardappel en andijvie met een houthakkerssteak erbij. Echt hard gesmuld!

Snack, 20.15 uur

’s Avonds nam ik een stukje brownie, wat Jeroen zelf had gebakken. Hij was echt mega lekker smeuïg en er zaten ook walnoten in! Yum!

Water

Weer genoeg water gedronken, yay! Het lukt me nog niet helemaal om tweeënhalve liter op een dag te drinken, maar ik wil het nog steeds voor elkaar krijgen.

Ik kom ook vaak best dichtbij, dus het lukt me binnenkort vast wel.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK