What I Ate Wednesday 19-7-20

Geschreven door Yvette

Breakfast, 9:00 uur

Mijn ontbijt met griekse yoghurt ziet er vandaag iets anders uit! Ik top de griekse yoghurt namelijk met granola van Eat Natural (kokos, amandelen en cacao). Ik doe er frambozen, blauwe bessen en rode bessen bij! Echt mega lekker. Ik was nooit zo van de granola, omdat ik het in melk of normale yoghurt te zacht vind worden en dat vind ik mega goor. Maar in griekse yoghurt blijft het super knapperig, echt heerlijk!

Lunch, 12:15 uur

Ik eet geen snack deze ochtend, want ik kom er niet aan toe. Ik ben zo druk met mijn dochter bezig, dat ik er niet aan denk. Mijn lunch bestaat vandaag uit twee croissantjes. Een met frambozenjam en een met aardbeien.

Snack, 14:50 uur

Het is vandaag super warm, dus wanneer mijn kleine kindje even slaapt, geniet ik van een ijsje. Helaas zijn deze ijsjes altijd zo op. Ze zijn mega lekker, maar echt afkoelen doe je er niet van.

Diner, 18:00 uur

Deze avond gingen we plotseling uit eten met onze buurtjes. Ik koos voor een Schnitzel met tomaat, ui en kaas en het was echt mega lekker! En gezellig trouwens. De rest koos voor mosselen en spareribs!

Zoals ik al eerder zei, ben ik de laatste tijd heel erg van de griekse yoghurt en granola met fruit. Mijn vraag aan jullie: weten jullie misschien een goede granola, waar geen suiker aan is toegevoegd? Ik vind het niet erg als er natuurlijke suikers in zitten, maar het hoeft er van mij niet extra aan toegevoegd te zijn en zulke granola’s zijn er bijna niet. Ik hoor graag jullie tips!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK