Wanneer je man babykleding gaat shoppen

Geschreven door Yvette

Zoals jullie eerder al hebben kunnen lezen, zit ik sinds kort aan huis gekluisterd. Ik mag de deur niet meer uit en moet zeer rustig aan doen. Helaas betekent dit dat ik de laatste lading babykleding die we nog moesten hebben voor onze toekomstige kleine Mayd, niet zelf kon gaan kopen. Dan zit er dus maar één ding op en dat is je man erop uit sturen. Compleet met lijstje van alles wat er nog nodig is en in welke maat. Als dat maar goed gaat, dacht ik!

Je krijgt zo’n doemscenario in je hoofd, waarin je man thuis komt met allemaal blauwe rompertjes en t-shirtjes met doodshoofdjes en bliksemschichtjes. En mutsjes met vliegtuigjes. Maar verrassing, mijn man blijkt een heuse modekenner! Na een uur geshopt te hebben, kwam hij thuis met meer variatie in kleur en printjes dan mij de afgelopen tijd gelukt is. En alles voor kindjes! Hoezee! Ik vond het zo leuk om te zien met wat voor kleding hij thuiskwam, dat ik dacht: dit moet ik op mijn blog delen! Al was het alleen maar om andere zwangere dames een beetje vertrouwen in hun vent te geven. Gewoon op pad sturen die heren. Mocht je het zelf zat zijn om allemaal schattige sokjes, rompertjes en mutsjes uit te zoeken (haha, ja ik vind hem zelf ook erg grappig ja) dan kunnen ze dat heus wel van ons overnemen. Zijn jullie klaar voor een flinke lading babykleding? De meeste kleding komt van de Zeeman, maar hij is ook bij de Hema en KiK geweest.

KiK, €3,99 – Dit shirtje is wit met een groen bloemenpatroon, dat zie je op de foto net iets minder goed. Ik vind dit shirtje zo heerlijk zomers! Echt leuk!

Zeeman, €2,49 – Rompertjes heb je nooit genoeg en Jeroen dacht, ik kies eens een grijze. Hadden we nog niet, dus kei leuk! Het zilverfolie gedrukte olifantje is ook nog eens super schattig, ik heb zo’n zelfde rompertje ook in het roze.

Zeeman, €2,99 (roze) en €2,49 (wit) – Zeeman is echt uitermate geschikt om rompertjes in te slaan en ook deze met lange mouwen komen vast van pas! Jeroen kreeg van de verkoopster de tip dat de omslagversie erg handig is, omdat je dan het hoofdje nergens doorheen hoeft te duwen. De verkoopster was helemaal fan van mijn man dat hij kleertjes kwam shoppen, haha!

KiK, €3,99 – Hoe schattig is dit groene rompertje! Ook weer lekker zomers, dus ik hoop dat het lekker weer wordt! En anders gaat er gewoon wat overheen, maar ik vind deze wel echt super leuk!

Zeeman, €4,99 – Wat een stoer broekje is dit! Ik kan echt niet wachten onze dochter hierin te stoppen, met een schattig shirt erboven. Echt een goede keus dit!

Zeeman, €2,49 – Yep, Jeroen was helemaal into het strandthema en ik kan hem geen ongelijk geven! Ook dit shirtje doet mijn hart weer smelten, wat een schattigheid! Deze staat volgens mij erg leuk boven het spijkerbroekje hierboven.

Zeeman, €3,99 – Een beetje blauw moet kunnen, vond Jeroen. En daar ben ik het compleet mee eens! En het is trouwens niet eens echt blauw, meer een soort licht aqua. Echt mega schattig!

Zeeman, €1,49 (wit) en Hema, €3,50 (gestreept) – Mutsjes hadden we nog meer van nodig en Jeroen koos (gelukkig) veilig voor een witte, die past overal bij. Ook nam hij een gestreepte mee, die voor een pasgeborene nog wat te groot is, maar dat is niet erg. Komt altijd nog van pas!

Zeeman, €2,49 – Nog een broekje! Het is niet zo goed te zien op de foto, maar het is een lichtroze broekje met witte sterretjes en schelpjes erop. Het is hetzelfde printje als het riempje/lint wat aan het spijkerbroekje zit. Super leuk!

Zeeman, €0,99 – Dit stond niet op de lijst van dingen die we nog moesten hebben, maar Jeroen kon zichzelf niet beheersen toen hij deze zag liggen. En dat snap ik! Super leuk dit! Stiekem misschien een beetje jongensachtig, maar maakt dat echt uit? Ik vind van niet!

Zeeman, €2,49 – Awww, dit vond ik zo’n ontzettend schattige keuze! Echt een leuk shirt! Hij voelt heel zacht, de print is ontzettend leuk en de hals en mouwen zijn afgewerkt met een licht kanten randje. Super mooi!

Zeeman, €1,79 per stuk – Simpele witte rompers met korte mouwen. Geen idee of we ze nodig gaan hebben, want onze kleine wordt eind april geboren (denken we) en het is mij een raadsel wat voor weer het dan is. Maar toch handig!

Ik was echt heel blij met alles wat Jeroen heeft uitgekozen. Sterker nog, ik heb hem met complimentjes overladen, ik vind dat hij voor meer kleurvariatie heeft gezorgd dan ik de afgelopen tijd gedaan heb en het is een heel fijn gevoel dat we nu aardig compleet zijn, qua kleertjes. Alles wat we nog misten, hebben we nu in huis. Ons kindje ligt er straks super knap bij! Wat is jouw favoriete item?

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK