Waarom ik van de herfst hou

Geschreven door Yvette

Jeetje, wat is het lang geleden dat ik hier wat geschreven heb zeg! Ik schaam me bijna, maar ik was stiekem heel druk met allerlei andere zaken, waar ik je later in deze blogpost over zal vertellen! Maar eerst even bijkletsen! Het is twee maanden geleden dat ik voor het laatst een blogpost schreef en ondertussen is het herfst geworden. Wie mijn blog al wat langer leest, weet dat voor mij de fijnste, warmste en leukste tijd van het jaar daarom is aangebroken! Van September tot January leef ik helemaal op! Ik wordt vaak door vrienden of familie gevraagd waarom ik het nou zo leuk vind dat het kouder wordt. Nouja, dat het ouder wordt vind ik niet persee leuk, maar wel een hoop andere dingen!

Dikke oversized truien

Prima, al die dunne hemdjes, topjes en zomerjurkjes, maar ik voel me nog altijd gewoon het lekkerst in een grote dikke trui. Heerlijk om in weg te kruipen, ’s avonds met een film en een dampende kop thee.

Gezellige films

Zijn films die zich afspelen in de herfst of winter niet gewoon het allerleukst? Ik kijk in deze periode heel graag een gezellige film, warm op de bank. Een aantal van mijn favorieten zijn: The Holiday, Harry Potter, Love Actually en Alles Is Liefde. Stuk voor stuk films die gezellig genoeg zijn om in de herfst lekker te kijken, maar nog niet te kerstig!

De slaapkamer gezelliger maken

Als het kouder wordt vind ik het super lekker om een dikker dekbed op mijn bed te leggen. Met natuurlijk een dekbedovertrek die helemaal in de juiste sfeer is! Van Dekbed-Discounter mocht ik een dekbedovertrek uitzoeken en ik koos voor dit prachtige winterse tafereel met sneeuw en een uil. I love it! Het maakt de slaapkamer super sfeervol.

Lampjes & kaarsjes

Waar ik meestal in September niet op kan wachten om te doen, zijn lampjes ophangen in huis en kaarsjes aansteken. Ik ben gek op lichtjes in huis, het maakt alles zo knus! En vooral wanneer het kouder wordt buiten vind ik het heerlijk om kaarsjes aan te steken met bijzondere keukengeurtjes, zoals koekjes, taartjes of specerijen. Daar kan ik echt van genieten!

De natuur wordt zo mooi

Ik hou van fotografie. Om te zien, maar ook om zelf te doen! En wanneer de bomen geel, oranje en rood worden, vind ik de natuur op zijn allermooist. Dit is de tijd dat ik graag naar buiten ga met mijn camera om een paar mooie shots van de natuur te maken. Op mijn Instagram kun je bijvoorbeeld zien dat ik de afgelopen weken hele toffe paddenstoelen heb gespot! Dat is me serieus nog nooit gebeurd!

Er zijn echt nog veel meer dingen geweldig aan deze tijd, maar dit zijn voor mij de belangrijkste dingen. Maar waarom is het nou zo lang geleden dat ik een blogpost heb geschreven? Dat komt omdat ik bezig ben geweest met een tweede blog! Ik ben sinds kort een blog begonnen op SpillMyTea.com, waar ik schrijf over het moederschap, het gezin, plannen, organiseren, you name it. Ik zou het geweldig vinden als je een kijkje komt nemen en een reactie achterlaat! Zie ik je daar?

Hou jij ook zo van de herfst? En wat vind jij er het fijnst aan?

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK