Verschillende soorten hangstoelen

Geschreven door Yvette
hangstoel

Een hangstoel waar jij heerlijk in kunt hangen wanneer je een luie dag hebt. Iedereen wil dat wel maar wat is nu de beste stoel voor jou om aan te schaffen? Eigenlijk zou het wel heel erg fijn zijn als je ze kon uittesten vind je niet? 

Welke is de beste voor jou?

Er zijn verschillende soorten hangstoelen waaruit je kunt kiezen. Je hebt een stoffen hangstoel, een houten hangstoel en een hangstoel met standaard. Die laatste heeft natuurlijk als heel groot voordeel dat je die overal waar je ruimte hebt neer kunt zetten. Bij de andere twee hangstoelen ben je afhankelijk van een plek waar je deze kunt bevestigen. Ik vind het zelf wel heel fijn om er een standaard bij te hebben

Leuke kleurtjes

Een hangstoel is er in diverse leuke kleurtjes te krijgen. Je kunt dus echt wel een hangstoel uitzoeken die helemaal naar jouw wens is. Ga je voor een leuke uitgesproken kleur of wil jij juist niet opvallen en probeer jij je te camoufleren tussen de bomen? 

Makkelijk te wassen

Wanneer je hebt gekozen voor een stoffen hangstoel dan kan je deze ook nog zelf wassen wanneer dat je dat nodig vindt. Het is niet direct nodig want echt vuil worden zal die niet als je er op de juiste manier gebruik van maakt maar je zal net zien dat je nichtje of neefje er eens gebruik van maakt en daar gaat een pakje drinken door de stoel. Dan zit er natuurlijk niets anders op dan hem te gaan wassen. Bij de meeste hangstoelen is het hout wel te verwijderen zodat alleen de stof overblijft en je deze in de wasmachine kunt gooien. 

Lekker groot om te chillen

Wil jij echt helemaal weg kunnen kruipen in je hangstoel dan is het wel fijn om een heerlijke grote hangstoel uit te kiezen. Zo heb je meer dan genoeg ruimte om echt er helemaal in weg te kruipen en te genieten van je boek of gewoon lekker te chillen met een stukje muziek op je oren. Laat de zon maar komen! Ik ben er klaar voor om ervan te genieten. Jij toch zeker ook of moet jij nog lang nadenken over de keuze die je gaat maken wat hangstoelen betreft?

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK