Slaapkamer Makeover: Wakker worden met het lentegevoel

Geschreven door Yvette

Onze slaapkamer is nooit de kamer in huis geweest met de meeste sfeer. Een wand is zandkleurig geschilderd, maar voor de rest was het altijd veel wit. Ook qua dekbed. Ik eb het altijd heerlijk gevonden om onder een wit dekbed te slapen. Het voelt fris en een beetje hotelachtig. Maar de laatste tijd viel het me op dat er wel erg weinig kleur in onze slaapkamer te vinden was. En nu de feestdagen voorbij zijn, was ik er eigenlijk wel weer aan toe om het lentegevoel een beetje in de slaapkamer te brengen. Lucky me, want van dekbed-discounter.nl mocht ik een gloedjenieuw dekbedovertrek uitzoeken. Een perfecter moment voor een slaapkamer makeover bestaat er niet!

Ik koos een aquakleurig dekbedovertrek met vrolijke bloesem en vogels erop. Ik kreeg hem de volgende dag al binnen, daar houd ik echt van! Het stofje voelde lekker fris en niet al te dik. Perfect! Nadeeltje vond ik dat het dekbedovertrek zo’n flap heeft aan de onderkant (liever knoop ik hem dicht op de één of andere manier), maar dat zal misschien per product nog verschillen. Verder ben ik er super blij mee! Het dekbedovertrek voelt niet zo stug als sommige andere exemplaren en dat vind ik een groot voordeel, want dat vind ik echt niet lekker slapen.

Een slaapkamer makeover is niet heel moeilijk. Omdat het dekbed aquakleurig is, heb ik het huis ondersteboven gehaald, op zoek naar aqua of blauwe producten die er leuk bij zouden staan. Die had ik gelukkig. Was dat niet zo geweest, dan had het me nog geen handen vol geld gekost denk ik! Ik ben geen decoratiespecialist en ik moet zeggen dat ik niet helemaal zeker ben over de boompjes op het hoofdeinde, haha! Waarschijnlijk haal ik die al weg voordat deze blogpost online komt, maar wat vinden jullie? Lose it or choose it? Toch ben ik super blij met het uiteindelijke resultaat en zeker met het nieuwe uiterlijk van ons fijne bedje! Eindelijk wat kleur!

Wat vind jij belangrijk aan een dekbedovertrek? Wanneer slaap jij er het lekkerst in?

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK