Review: Zoella Beauty

Geschreven door Yvette

Een tijdje geleden was ik op vakantie in Engeland en had ik maar één doel. Een grote Superdrug vinden, zodat ik Zoella Beauty producten kon kopen! Zoe Sugg (het gezicht van de lijn) is een grote inspiratie voor me en ik zuig alles wat ze doet op als een spons.

Dus toen ik hoorde dat de producten van haar nieuwste lijn Sweet Inspirations vlak voor onze vakantie in de winkels zouden komen, wist ik het zeker: dit zou het perfecte moment zijn om ze te kopen! Ik maakte een lijstje met de producten die ik het liefste wilde (alles) en ging op zoek. Het is me helaas niet gelukt alle producten te vinden die ik op mijn wensenlijstje had staan, want veel van de schappen waren al leeg! Toch ben ik blij met de producten die ik uit heb gekozen, al had ik achteraf gezien nog wel meer mee willen nemen, haha! Beware voor een hoop positieve geluiden, want de Zoella Beauty producten zijn LUSH!

Blissful Mistfull, Body Mist

Dit product komt van de Classic range, de eerste lijn die in de winkels kwam, alweer twee jaar geleden. Deze bodymist is super schattig! Zowel qua verpakking als geur. Hij ruikt niet heel sterk, maar wanneer ik hem opspuit en hem even de tijd geef, ruik ik na een tijdje duidelijk een licht fruitige geur. Een fijn zacht geurtje, die net aanwezig genoeg is om opgemerkt te worden door diegene die naast je staat. Het fruitige van de geur is niet te zoet, maar juist heel zacht. Ik doe hem graag op na het douchen, voor net dat beetje extra!

Soak Opera, Bath Soak & Shower Cream

Ook dit product hoort bij de Classic range. De geur is hetzelfde als bij Blissful Mistful (ik heb me laten vertellen dat dat voor elk product uit de eerste range geldt) maar een heel stuk subtieler. Je moet je best doen om hem te ruiken wanneer je hebt gedouched. Ga je er echter mee in bad, is de geur heel wat duidelijker aanwezig. En kunnen we even een moment nemen om de naam te waarderen? Geniaal! Ik vind de textuur van het product iets minder fijn. Het is wat slijmerig, waardoor je het niet zo fijn over je huid verdeelt. Maar gebruik je een douchepuff, heb je dat probleem niet. Ik vind hem verder heel lekker en je huid wordt na gebruik mega zacht!

Double Crème, Body Cream

Dit is helaas het enige product van de Sweet Inspirations range die ik heb kunnen meenemen. Kunnen we even een moment nemen om de verpakking te waarderen? Het ziet er zo mooi en luxe uit, wat mij al meteen het gevoel gaf dat het ’t geld waard was en ik hou van dat gevoel. Deze bodycream is zo heerlijk! Het is een rijke crème met een lichtzoete geur van macarons! Ik wilde alleen nog maar met mijn neus in mijn handen zitten. De crème smeert makkelijk uit en laat een fijn gehydrateerd gevoel achter, die niet plakkerig voelt. Zo heb ik ze het liefst!

Heb jij al eens iets van Zoella Beauty geprobeerd?

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK