Review: Tastea Skintight + kortingscode

Geschreven door Yvette

Iedereen die mij al langer volgt, weet dat ik helemaal gek ben op thee. Er is zelfs een periode geweest dat mijn blog op een theeblog begon te lijken, omdat ik zoveel thee toegestuurd kreeg, dat ik alleen nog maar theeën reviewde. Het is nu alweer een tijdje geleden dat ik een thee behandelde op mijn blog, maar vandaag heb ik er weer een voor jullie. De webshop Tastea gaf mij de kans om één van hun theeën te testen, wat ik natuurlijk graag wilde doen. Ik vond de website er al heel indrukwekkend uitzien. Tastea biedt op zijn zachtst gezegd een nogal bijzondere collectie theeën aan. Klein, maar bijzonder. De theeën zien er zeer luxe uit en zijn volgens de website 100% natuurlijk. Interessant om te zien vond ik de groentetheeën. Je vind er o.a. wortelthee en pompoenthee. Zoiets heb ik nog nooit van mijn leven gezien en ik weet ook niet zeker of ik deze zomaar durf te proberen. Maar ze zien er wel goed uit en dat het supergezond is, hoef ik je uiteraard niet te vertellen.

Maar nu even over de thee die ik uitkoos. Ik ben zo’n vier maanden geleden bevallen van mijn dochter en zoals andere moeders vast herkennen, is dus de strijd om de zwangerschaps kilo’s kwijt te raken begonnen. Opzich gaat het wel aardig, het gaat niet zo snel als ik zou willen, maar langzaam daalt het nummertje op mijn weegschaal. Ik weet dat ik eigenlijk niet naar mijn gewicht zou moeten kijken, maar ik zou me toch wel een stuk beter voelen als ik wat kilootjes eraf zou kunnen krijgen. Ik koos er daarom voor om de Skintight thee uit te proberen. Een thee die je zou kunnen helpen af te slanken.

Tastea Skintight

Ik koos deze thee niet alleen vanwege mijn wens om een beetje af te vallen. Ook de ingrediënten spraken me erg aan! Ik hou van kruidige en pittige theeën en deze thee is dat zeker. Het bevat o.a. Pu Erh, een kruid waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het helpt gewicht te verliezen. Verder vind je in deze thee: gember, Lapsang Souchong, stukjes kaneel, sinaasappelschil, citroenschil, rozenblaadjes, kruidnagel en kardamom. Al deze kruiden versterken Pu Erh, waardoor je hongergevoel verminderd zou worden en echt een afvalboost zou kunnen krijgen. In een bus zit 125 gram thee, waarmee je ongeveer 50 kopjes thee kunt zetten (uitgaande van 2,5 gram per kopje), maar ik speel een beetje vals en gebruik de thee vaak twee keer.

Mijn ervaring met Skintight

Twee weken lang heb ik elke dag minimaal drie kopjes Skintight thee genomen, zoals op de website staat aangeraden. Nog even los van of het gewerkt heeft, wát een heerlijke thee! En wat een goede kwaliteit! Er zit nauwelijks gruis in het kopje als ik de thee opgedronken heb (heb ik echt een hekel aan namelijk) en de thee ziet er echt prachtig uit en ruikt fantastisch. Kruidig en warm, met iets licht zoets erin. Op de website staat dat de thee 3 tot 5 minuten getrokken moet worden voordat je hem drinkt. Zelf deed ik dit iets korter, want ik vond dat hij daar erg bitter van werd. Dan de werkzaamheid. Merkte ik iets van een verminderde gevoel? Volgens mij wel! Ik had af en toe nog steeds veel zin in ijs en chocolade (haha) maar ik denk dat dat ook vooral tussen mijn oren zit. Maar de hamvraag is natuurlijk, ben ik afgevallen? Handige informatie vooraf: voordat ik deze thee ging drinken, viel ik ongeveer een halve kilo per week af. Na twee weken zou ik normaal dus ongeveer een kilo kwijt zijn geraakt. Nu ik twee weken lang te thee heb gebruikt zoals ik hierboven uitleg, kan ik zeggen dat ik niet één, maar twee kilo kwijt ben! HOERA! Het is niet denderend, maar ik heb dan ook niets speciaals gedaan om af te vallen. Ik heb mijn gezonde eetpatroon proberen aan te houden, maar ook af en toe wat lekkers gegeten. Ik ben erg tevreden! En dan is de thee ook nog eens heel lekker! En na twee weken heb ik nog iets minder dan de helft van de thee over. Helemaal blij! Ik zou dan deze thee dan ook zeker aanraden en ik zou het ook graag weer willen bestellen, ware het niet dat ik de prijzen wel erg hoog vind. Ik zeg niet dat ik het ’t bedrag niet waard vind, maar €34,95 is best veel geld en zelf kan ik me dat niet veroorloven voor een thee. Er zijn ook goedkopere theeën en die overweeg ik absoluut! Voor diegene die deze thee ook zou willen uitproberen, heb ik nog een mooie verassing!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK