Photo Diary #3: De Tuinen van Appeltern & Kasteel Huis Bergh


Deze week een ontzettend uitgebreide Photo Diary! Ik heb een erg fijne week gehad, waarin ik veel werkte aan leuke opdrachten, veel inspiratie had voor mijn blog en hele leuke dingen heb gedaan!

Zo had ik een exclusieve voorpremière in Amsterdam, kwam ik nietsvermoedend de All You Need Is Love caravan tegen, gingen we barbecueën en bezochten we in het weekend veel prachtige plekken, zoals De Tuinen Van Appeltern en Kasteel Huis Bergh. Ik heb van alles genoten en ik heb natuurlijk ook veel foto’s gemaakt!

IMG_7732

Ik begon de maandag met een super ontbijt! Ik had heel vroeg in de ochtend, toen ik nog in bed lag, al zin om te ontbijten met pancakes! Dus ik maakte er vier, deed er wat frambozenjam tussen (een gezondere variant zonder suiker en met extra chiazaad) en deed er verse aardbeien en stukjes banaan op, afgemaakt met een mini drizzle honing!

IMG_7739

Daarna begon ik wat onkruid uit de tuin te trekken, wat resulteerde in een complete ochtend en een stukje middag tuinieren! I just can’t stop! Ik heb onkruid weggehaald (en er was veel!) Lege plekjes in het gazon opnieuw bestrooid met graszaad en het zand onder de bomen ververst, zodat ik er binnenkort bloemetjes in kan planten!

IMG_7741

Manis was de warmte al gauw zat en lag de hele middag in zijn mandje! De papzak!

IMG_7742

IMG_7743

Ik kocht heerlijke verse bloemen voor in huis! Ik had een grote bos en een klein bosje en deze opgedeeld in verschillende vaasjes.

IMG_7751

Heerlijk een boekje lezen in de tuin!

IMG_7752

Ik voelde me alleen wel een beetje bekeken…

IMG_7761

Woensdag mocht ik bij de voorpremière zijn van The Durrells (in Amsterdam), waar ik afgelopen week al uitgebreid over geschreven heb. We hielden een geweldige high tea terwijl we naar de aflevering keken! Kijk deze hapjes! En toen ik de foto nam, stond nog niet eens alles op tafel. Heerlijk!

IMG_7770

Helemaal rechts zit Simon Nye, de schrijver en producer van de serie. In het midden zit Josh O’Connor, één van de hoofdrolspelers (wat een lieverd!) en links zit een interviewer die wat vragen stelde.

IMG_7796

Amsterdam is zo mooi <3

IMG_7810

Maar mijn eigen dorpje is ook mooi <3

IMG_7817

Manis reageert altijd heel grappig als ik naar mijn favoriete YouTubers kijk. Hij vind dat gebabbel volgens mij erg gezellig.

IMG_7819

In de tuin met een snack!

IMG_7822

En een lekker bordje pasta!

IMG_7825

Hard aan het werk! Vrijdag was het een gekkenhuis, met verschillende dingen te doen voor verschillende opdrachtgevers. Ik geniet er wel keihard van om voor andere mensen bezig te zijn.

IMG_7857

Helemaal klaar! Met rode wangen van de drukte, haha!

IMG_7858

Om het weekend in te luiden, heerlijk barbecueën! Het recept van de Pesto Salade vind je hier!

IMG_7914

Zaterdag brachten we een bezoek aan De Tuinen Van Appeltern. Wat is het daar geweldig! Vooral als je bezig bent met het inrichten van je tuin is het echt een aanrader. Overal zijn kleine tuintjes aangelegd om inspiratie op te doen. Op deze foto zie je dat niet echt, want dit was een wat groter natuurgebied, maar alles was prachtig!

IMG_7890

Dit soort tuinen kom je daar dus tegen. Zo mooi! <3

IMG_7951

En kijk eens wat we daar ook tegenkwamen? Ik ben benieuwd waarom de All You Need Is Love caravan hier stond en of we daar ooit achter gaan komen!

IMG_7955

Pannenkoeken eten bij ’t Sprookjeshof in Appeltern! Echt heerlijk en een prachtige omgeving.

IMG_7956

En ze hadden losse thee van Tea Bar! Yay! Ik had Ra Sputin en hij was super lekker.

IMG_7992

Bovenop de toren van Kasteel Huis Bergh in ’s Heerenberg (Gelderland), één van de grootste kastelen van Nederland!

IMG_8010

Kasteel Huis Bergh

IMG_8006

Dit frambozentaartje (van het kasteelcafé) was AMAZING.

Helaas is deze fijne week niet fijn geëindigd en voel ik me verschrikkelijk over wat er zondag in de gaybar in Orlando is gebeurd, maar ook over het overlijden van Christina Grimmie, de zangeres en YouTuber die zaterdag in diezelfde stad werd doodgeschoten. Ik heb er geen woorden voor hoe ontzettend verdrietig mij dit maakt en ik ben er echt van ontdaan. Mijn gedachten gaan uit naar iedereen die hier direct of indirect slachtoffer van is geworden.

Signed