Photo Diary #2: Escape Room & Sporten met Anna


Hey iedereen! Ik heb weer een week lang van zoveel mogelijk leuke dingen foto’s geprobeerd te maken voor een nieuwe Photo Diary. Van te voren dacht ik dat ik veel leuke dingen te fotograferen zou hebben, maar helaas vielen de plannen een beetje in de soep door het slechte weer in het weekend.

Doordeweeks ben ik vooral veel bezig geweest met het verbeteren van mijn blog, qua layout, teksten en pagina’s. Ik ben begonnen met sporten in de ochtend, ik kreeg leuke bestellingen binnen, ik at heerlijke dingen en ik speelde voor het eerst een Escape Room! Kijk je mee?

IMG_7614

Goedemorgen Manis! Een paar weken geleden heeft hij dit mandje gekregen en hij is er sindsdien niet meer uit te krijgen!

IMG_7619

De layout helemaal opgefrist! Ik ben er ontzettend blij mee!

IMG_7415

Even naar de supermarkt om mijn aardbeien voorraad aan te vullen!

IMG_7625

Ik heb eindelijk een plankje met gemarmerde plakfolie, zodat ik ook mee kan doen met de marmertrend, haha! Meteen foto’s gemaakt voor Instagram en een blogpost over het boek wat je op de foto ziet.

IMG_7627

Voor de tweede keer gesport! Ik doe de Summer Workout Routine van Anna Saccone, 6 weken lang! Het is 10 minuutjes per dag, maar hij hakt er voor mij wel in, aangezien ik werkelijk nooit sport.

IMG_7628

Ik tekende de petitie voor Jamie Oliver’s Food Revolution! Die middag besloot ik me ook in te schrijven als ambassadeur, zodat ik actief mag gaan helpen deze goede boodschap te verspreiden! Een paar dagen later werd ik toegelaten, zo awesome!

IMG_7631

Heerlijk met een kopje thee bezig voor m’n blog. Boekreview!

IMG_7651

Ik at deze week o.a. dit, waar ik echt van gesmuld heb!

IMG_7655

Een Frozen Yoghurt op de eerste avond van het Pleinfestival in Kaatsheuvel. Vier dagen feest!

IMG_7659

Zaterdag gingen we met een paar collega’s van Rick iets leuks doen! Hier zijn we onderweg.

IMG_7658

En dit is wat we gingen doen! Ik had nog nooit een escaperoom gespeeld, dus ik vond het heel spannend! Breakout Room zit in Den Bosch en is een echte aanrader! Hij was heel spannend!

IMG_7663

Manis had het weekend van zijn leven, want er zaten constant duiven in de tuin. Gelukkig voor de duiven is Manis de slechtste jager ooit en ligt hij eigenlijk alleen maar in het gras naar ze te kijken.

IMG_7668

Yay, ik ontving mijn bestelling van My Lovely Notebook! Ik wil heel graag kijken of ik een Bullet Journal kan beginnen en dit boekje is daar heel geschikt voor. Je hebt er gestippeld papier nodig namelijk! Als je wilt weten wat het is, kun je bijvoorbeeld even kijken op mijn Pinterest Board vol met Bullet Journal inspiratie!

IMG_7678

Een lekkere lunch bij Intratuin op zondag!

IMG_7682

En in de avond nog even wat rozemarijn potten.

Ik had heel graag meer foto’s willen maken van het Pleinfestijn o.a., maar helaas viel dat letterlijk in het water door al het regen wat er is gevallen. Volgende keer beter! Ik zal mijn best doen er dan een iets spannendere Photo Diary van te maken! 🙂 Ik hoop dat jullie allemaal een heel fijn weekend hebben gehad en geniet van komende week!

Signed