Photo Diary #1: Foodtrucks & Kubushuizen


Iets wat ik al super lang niet meer gedaan heb en nu weer wil oppakken: een Photo Diary! Ik laat met behulp van foto’s zien hoe de afgelopen week er voor mij uitzag. Ik koos voor deze week, omdat ik het gevoel had dat ik wel wat leuke dingen kon gaan fotograferen!

Het was een heerlijke week qua weer! Ik heb met mijn laptop in de tuin gewerkt, veel de kans gehad om mijn kruidentuintje te verzorgen, waardoor ze er nu tiptop uitzien (hoi, ik ben 80!), Manis was jarig en ik heb ontzettend veel ijs gegeten. Want ice cream is very important. We hebben een paar keer heerlijk gekookt, omdat ik een HelloFresh box mocht uitproberen, waar ook nog eens een wijnbox bij zat. Ook kwamen we erachter dat we nog treinkaartjes van een goedkope actie hadden liggen, die op het punt van verlopen stonden, dus besloten we naar de Markthal in Rotterdam te gaan. Ik ben verzot op foodtrucks en foodmarkets! En mijn schoonmoeder vierde ook nog haar verjaardag!

IMG_7485

Heerlijk de week beginnen met de laptop in de tuin!

IMG_7497

Deze week was Manis jarig en werd hij twee jaar! Hij heeft wat lekkers gekregen om het te vieren!
Je ziet, hij was zelf ook heel enthousiast…

IMG_7516

De HelloFresh box kwam binnen! Met dank aan MissPublicity mocht ik deze uitproberen, omdat HelloFresh tegenwoordig ook een wijnbox erbij kan leveren. Nou drink ik zelf geen wijn, maar mijn man was er heel blij mee! Normaal zit de wijn trouwens in een aparte box, maar voor de foto heb ik het er even bij in gelegd.

IMG_7520

De eerste maaltijd, dit was de allerlekkerste van de drie:
Wijtingfilet met sajoerboontjes en kruidige rijst. Ontzettend lekker en heel makkelijk te maken.
Rick vond zelf de wijn eigenlijk alleen goed combineren met de vis, maar niet met de rest van de maaltijd.

IMG_7523

Gezond ontbijtje!

IMG_7528

De tweede maaltijd: Kipmerguez met ovengroente en gebakken aardappelen. Dit was wel lekker, maar niet super bijzonder. Rick vond de wijn er erg lekker bij!

IMG_7529

Sinds een tijdje werkt de functie Replay TV (we hebben een Ziggo Horizon box) niet meer goed. Heel veel is ineens niet meer beschikbaar. Hebben hier meer mensen last van? Ziggo is heel behulpzaam, maar hier reageren ze dan weer niet op.

IMG_7536

De derde maaltijd! Parelgerstsalade met ricotta en litte gem. Ik had nog nooit little gem gegeten en ook geen parelgerst. Ik heb er heerlijk van gesmuld en ik vond het ook super voedzaam! Rick vond het wat minder. Zo zie je dat het ook gewoon een kwestie van smaak is. Ik ga sowieso vaker een salade maken met little gem, want dat is echt geweldig spul.

IMG_7538

De markthallen in Rotterdam! Wat een geweldige plek, geen spijt van dat we hier naartoe zijn gegaan!
Zoveel lekkere hapjes gegeten, maar helaas wel vergeten van alles foto’s te maken. Stom!

IMG_7543

Even langs de kubuswoningen in Rotterdam gewandeld. Binnenin heb je allemaal grappige kleine pleintjes. Super schattig en mooi, maar ik moet er echt niet aan denken in zo’n huis te wonen!

IMG_7551

We liepen ook nog even naar Oostplein, waar Rrrollend Rotterdam stond. Een soort klein foodtruck festival. Ik vond het qua kraampjes erg tegenvallen, maar de sfeer was er top en het werd ineens ook heel zonnig, dus hebben we even lekker in het gras gezeten.

IMG_7555

Good times!

IMG_7552

Dit kraampje vond ik zo schattig uitzien! Eigenlijk zie je dat op de foto niet eens echt goed.

IMG_7563

De sfeer werd mede bepaald door de heerlijke muziek (heel chill en een beetje jazzy als ik het me goed herinner) die verzorgd werd door deze getalenteerde muzikant. Ik heb helaas nergens terug kunnen vinden hoe deze meneer heet, als iemand het weet dan hoor ik het heel graag!

IMG_7566

Eten bij Jamie’s Italian voor de allereerste keer! Het is me zo goed bevallen!
Je betaalt echt minimaal voor een gerecht van goede kwaliteit! Het was super lekker!

IMG_7573

Een latenight tosti, terwijl we naar de finale van het Eurovision Songfestival keken! Ik had al jaren niet meer gekeken, maar ik moet zeggen dat ik het nu heel gaaf vond en ook echt spannend! Volgend jaar weer!

Mijn schoonmoeder heeft een hobbyatelier waar ze workshops geeft en ze had deze stoel beschilderd bij wijze van experiment. Erg goed gelukt vind ik en ik fotografeerde hem voor haar Facebookpagina!

IMG_7579

Op de terugweg zagen we deze prachtige lucht en als ik ergens gek op ben zijn het zulke uitzichten!

Hoe was jouw week? Als je vandaag nog vrij bent, geniet ervan!
Signed