New in: Gadgets voor mijn iPhone 7

Geschreven door Yvette

Gadgets voor mijn iPhone 7, ik krijg er dus echt geen genoeg van! Nooit! Zo eens in de zoveel tijd, moet ik bijvoorbeeld gewoon een nieuw hoesje om mijn telefoon, gewoon om het leuk te houden. Ik heb er niet echt een vaste stijl in. Dan heb ik weer een walletcase van leer, dan weer een hoesje met veel blingbling en dan weer een transparante. Kortom, het werd weer tijd voor iets nieuws! Toevallig had ik dit keer ook wat andere gadgets nodig, dus leek dit mij een topmoment voor een uitgebreide review van mijn nieuwe aanwinsten.

iPhone Dock

Iets wat ik al heel lang wilde was een dock om mijn telefoon rechtop in op te laden. Dat leek me handig voor ’s nachts, zodat ik ook makkelijk de tijd kan zien. Deze iPhone dock werkt prima, maar het valt me op dat met mijn nieuwe hoesje, die wat dikker is, hij niet goed genoeg connectie maakt, waardoor hij dus niet op wil laden. Ik moet met een dikker hoesje dus de telefoon uit het hoesje halen en dan in de dock zetten. Niet super handig. Met een dunner hoesje werkt hij echter wel gewoon!

TwoTone Flakes Goud Phonecase

Ik zeg heel eerlijk, het moet je smaak zijn, maar ik vind dit het mooiste hoesje wat ik ooit heb gehad. De flakes in dit hoesje zijn er niet zomaar opgedrukt, ze zitten echt in het materiaal. Echt prachtig! Dit hoesje is er in het goud (die ik heb), maar ook roségoud, roze en zilver. Het materiaal is flexibel, maar voelt erg stevig. En wat ik het fijnst vind: meestal als ik een flexibel hoesje heb, zijn ze een beetje plakkerig. Stofjes blijven er makkelijk op en onder plakken en na een tijdje voelt hij vrij viezig. Deze heeft dat niet, hij voelt gewoon glad en is dus makkelijk schoon te maken als je dat zou willen. Topkwaliteitje!

AUX-kabel & Audiosplitter

Toen ik een iPhone 7 nam, wist ik dat muziek luisteren voortaan iets ingewikkelder zou worden. Je hebt namelijk niet meer twee ingangen, één voor je oplader en één voor je muziek. Nee, Apple dacht dat het wel leuk was om er één ingang van te maken. Kei handig, not. Voor je muziek heb je dan een verlengstukje nodig waardoor je in-ears erop passen. Nou was ik dat verlengstukje kwijt, dus besloot ik een nieuwe te bestellen. Deze AUX-kabel met gouden accenten past perfect bij mijn gouden iPhone, werkt goed en vind ik erg mooi ook nog eens. Als de kabel erin zit en ik nog geen muziek draai, hoor ik een beetje gekraak, maar als de muziek aangaat is dat weg! De audiosplitter leek me wel handig als ik samen met iemand iets wil kijken of luisteren en werkt ook goed.

Ik ben erg blij met mijn gadgets en dan vooral met het hoesje! So pretty! De AUX-kabel heb ik al veel gebruikt, eindelijk weer muziek luisteren (of tv-kijken wanneer Le Husband al slaapt, woohoo!), zo fijn. Ik vond ook de levering van Hoesjes-Outlet, waar de gadgets vandaan komen, heel goed. Ik had het snel in huis en het was netjes verpakt. En echt, ik zeg het gewoon nog een keer: mooiste telefoonhoesje ooit!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK