My Life In 20 Questions Tag


Gisteren vertelde ik dat ik weer terug wilde naar de tijd toen blogs nog niet zo’n ding waren. Daar hoort het invullen van een tag natuurlijk ook bij! Op mijn vorige blog had ik er al een flink aantal ingevuld, maar ik vind het leuk om er nu af en toe weer eens een te doen, zodat nieuwe lezers mij ook een beetje leren kennen. Om te beginnen koos ik daarom ook voor de My Life In 20 Questions tag. Twintig vragen over mijn leven!

Wat is je lievelingskleur?

Op het moment ben ik helemaal fan van pastelkleuren, maar dat slaat om zodra de kerstperiode weer begint, want dan is het meteen rood. Dan verander ik de kleuren in de woonkamer ook weer. Nu staan er overal al lentekleurtjes klaar en in de winter haal ik dat weer weg.

Wat is je favoriete nummer?

Twee, alles van Robbie Williams, musicalliedjes, veel van Acda & de Munnik, Marco Borsato en Guus Meeuwis.

Wat is jouw droomcarrière?

Ik ben altijd iemand geweest die moeite had dat te visualiseren, maar op de één of andere manier blijft schrijven toch altijd een rol spelen. Het liefst zou ik ooit een boek schrijven en uitgeven, dan is een grote droom echt uitgekomen.

Waar zou je willen wonen?

Eigenlijk zit ik ontzettend lekker op mijn plek. Ik woon in een dorpje in Noord-Brabant, vlakbij de Efteling. Dat is op zichzelf al superfijn, ik kom oorspronkelijk uit Drenthe en dat ik zo dicht bij mijn favoriete pretpark zou gaan wonen, had ik nooit gedacht. Mijn durpke is erg gezellig, rustig en vol met vriendelijke mensen.

Wat is je favoriete manier om te reizen?

Met de trein! Ik vind het heerlijk om het landschap voorbij te zien zoeven, terwijl ik muziek luister. Of een boek lezen, terwijl ik naar mijn plaats van bestemming word gebracht, ik kan er echt van genieten. Slapen in de trein vind ik overigens ook heerlijk. Vliegen vind ik wel leuk, maar vooral een beetje eng.

Wat doe je in je vrije tijd?

Dan kijk ik een film of serie of lees ik een boek. Gewoon even lekker het dorp in en ergens wat drinken, vind ik ook heel fijn.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?

Dat zijn er heel veel, maar waar ik uiteindelijk toch altijd mijn kleding koop zijn Takko, New Look, Bonprix of C&A. Lekker basic, haha!

Naar welk concert zou je graag gaan?

Ik wil al jaren naar een concert van Robbie Williams, maar dat is me helaas nog nooit gelukt.

Wat is je favoriete theesmaak?

Ik ben een echte theeleut en behalve water is thee eigenlijk alles wat ik drink. Ik drink meestal groene thee (met citroen of jasmijn) of SleepyTime van Celestial in de avond. Als ik zin heb in een wat krachtigere thee, dan drink ik een winterthee. Ik ben op dit moment helemaal verslaafd aan de kerstthee van Simon Lévelt. Ik heb afgelopen winter een jaarvoorraad gekocht en ik vind hem nog steeds heerlijk.

Verzamel je iets?

Behalve stof? Ik geloof dat ik onopgemerkt een hoop wintermutsen en zonnebrillen aan het verzamelen ben.

Je slaapt niet zonder…

Mijn man! Maar ook niet zonder een pyjama, dat vind ik helemaal niet prettig. En ik moet iets over me heen hebben, al is het maar een laken.

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?

Heb je even? Ik zou investeren in mijn eigen bedrijf, een aantal meubelen in huis vervangen, een auto met chauffeur regelen, een mopshond kopen, de tuin laten verbouwen, hairextensions nemen en een personal trainer inhuren om fit te worden en af te vallen. Oh en ik zou een gift doen aan de mensen om mij heen die wel wat extra’s kunnen gebruiken.

Wat is je favoriete make-upmerk?

Ik draag niet vaak make-up, maar het meeste is van Catrice. Behalve de foundation die ik gebruik, die is van Rimmel.

Wat is je favoriete seizoen?

Winter! Niets kan tegen die sfeer op.

Slaap je met de deur open of dicht?

Absoluut de deur dicht. Ik voel me ontzettend onrustig als de deur open staat, daar kan ik echt niet tegen.

Wat eet je het liefst?

Ik eet het liefst Italiaans, dus pasta’s of pizza, maar ik ben vooral verslaafd aan sushi. Dat kan ik elke dag eten.

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben daar ooit mee begonnen, omdat ik een uitlaatklep zocht. Nou had ik ook altijd wel dagboeken, maar ik heb altijd behoefte gehad aan feedback. Ik weet niet zo goed waarom. Van reacties word ik echt heel blij. Maar dat was al in 2001, ik dat toen een paar jaar gedaan en daarna ben ik daar een aantal jaar niet meer mee bezig geweest. Wel heel veel met YouTube trouwens. Maar dan verwaterde ook weer en in 2011 heb ik het bloggen weer helemaal opgepakt. En sindsdien kan ik ook gewoon niet meer zonder!

Heb je een abonnement op een tijdschrift?

Ja! Ik krijg wekelijks de Vriendin, maar ik realiseer me nu dat ik die volgens mij vergeten ben te verlengen.

Wat deed je gisteravond om 12 uur?

Slapen!

Wat is je favoriete parfum?

Ik heb er meerdere. Ik vind “Suddenly” van Madame Glamour ontzettend lekker. Het is volgens mij een dupe van “Chanel N°5”, maar dan wat lichter. Ook ben ik gek op “Heat” van Beyoncé en “Sex in the City – By Night”.

Ik blijf het leuk vinden om vragen over mijzelf te beantwoorden. Als kind al begon ik mijn nieuwe dagboeken altijd eerst met een vragenlijst over mezelf. Alsof ik ook mezelf daar weer even mee leerde kennen.

Heb jij de My Life In 20 Questions tag ook ingevuld? Let me know!


Tags :