Moodboard: New Office

Geschreven door Yvette

Een tijdje geleden heb ik uit eigen beweging een stage geregeld bij een webshop om meer te leren over datgene wat ik ontzettend interessant vind. Namelijk het hebben van een eigen bedrijf, blogcoaching en contentplanning. Drie maanden lang heb ik samengewerkt met de eigenaresse van de webshop en heeft ze mij de kans gegeven haar te ondersteunen en te adviseren. Het perfecte opstapje naar mijn eigen bedrijf om dit professioneel te gaan aanpakken. Dit gaat dus binnenkort echt vorm krijgen! Ik heb er zo’n zin in, al vind ik het ook heel eng. Wat als het mislukt, wat als niemand mijn hulp wil of begrijpt wat ik doe? Maar ik moet vertrouwen hebben in mezelf en dat ga ik ook zeker proberen!

Bij een eigen bedrijf zoals dit hoort een fijne, inspirerende ruimte om te werken en dus heb ik met The Husband overlegd en hebben we besloten de zolder als kantoor te gaan gebruiken. Het is een behoorlijk ruime zolder, met best wat licht. Een hele fijne plek! Ik heb lang nagedacht over hoe ik het zou willen aanpakken. In het verleden had ik nogal de neiging om alles roze te willen, maar dat maakte van mijn vorige (veel kleinere) kantoor een beetje een slaapkamer van een tienerkindje. Iets wat ik eigenlijk niet meer zo zie zitten.

Ik had al snel door dat ik richting een groen- of blauwachtige kleur wilde. Een rustige kleur en toch ook levendig. Ik vond onderstaande foto’s en wist het zeker! Dit is wat ik wil!

Zoals je ziet wordt er op de foto’s veel gebruik gemaakt van planten. Dat wil ik ook gaan doen. Veel verschillende soorten (grote) planten, die de ruimte helemaal laten opleven. Ik ben de grootste plantenkiller die er in Nederland rondloopt, dus ben ik wel van plan (en genoodzaakt) nepplanten aan te schaffen. Dat is prijzig, maar het hoeft niet allemaal in één keer. De muren van onze zolder zijn al wit en dat vind ik, net zoals op de foto’s, een prachtige combinatie. Misschien is het leuk om één muurtje te behangen met een bakstenen motief? Als ik verder gebruik ga maken van aardetinten, natuurlijk ogende materialen en veel leuke motivatiequotes, ben ik een heel eind op weg om er een heel fijne, levendige en toch ook rustige ruimte van te maken. Ik kan niet wachten! Wat vinden jullie ervan? Mocht je trouwens meer willen zien, ik heb de volledige moodboard op Pinterest staan, ga hem vooral even checken!

En wat betreft mijn eigen bedrijf, de visitekaartjes zijn onderweg en een website is in de maak! Ik heb echt heel veel zin om hieraan te beginnen en ik weet zeker dat een fijn kantoor hier erg bij gaat helpen.

Een tijdje geleden heb ik uit eigen beweging een stage geregeld bij een webshop om meer te leren over datgene wat ik ontzettend interessant vind. Namelijk het hebben van een eigen bedrijf, blogcoaching en contentplanning. Drie maanden lang heb ik samengewerkt met de eigenaresse van de webshop en heeft ze mij de kans gegeven haar te ondersteunen en te adviseren. Het perfecte opstapje naar mijn eigen bedrijf om dit professioneel te gaan aanpakken. Dit gaat dus binnenkort echt vorm krijgen! Ik heb er zo’n zin in, al vind ik het ook heel eng. Wat als het mislukt, wat als niemand mijn hulp wil of begrijpt wat ik doe? Maar ik moet vertrouwen hebben in mezelf en dat ga ik ook zeker proberen!

Bij een eigen bedrijf zoals dit hoort een fijne, inspirerende ruimte om te werken en dus heb ik met The Husband overlegd en hebben we besloten de zolder als kantoor te gaan gebruiken. Het is een behoorlijk ruime zolder, met best wat licht. Een hele fijne plek! Ik heb lang nagedacht over hoe ik het zou willen aanpakken. In het verleden had ik nogal de neiging om alles roze te willen, maar dat maakte van mijn vorige (veel kleinere) kantoor een beetje een slaapkamer van een tienerkindje. Iets wat ik eigenlijk niet meer zo zie zitten. Ik had al snel door dat ik richting een groen- of blauwachtige kleur wilde. Een rustige kleur en toch ook levendig. Ik vond onderstaande foto’s en wist het zeker! Dit is wat ik wil!

Zoals je ziet wordt er op de foto’s veel gebruik gemaakt van planten. Dat wil ik ook gaan doen. Veel verschillende soorten (grote) planten, die de ruimte helemaal laten opleven. Ik ben de grootste plantenkiller die er in Nederland rondloopt, dus ben ik wel van plan (en genoodzaakt) nepplanten aan te schaffen. Dat is prijzig, maar het hoeft niet allemaal in één keer. De muren van onze zolder zijn al wit en dat vind ik, net zoals op de foto’s, een prachtige combinatie. Misschien is het leuk om één muurtje te behangen met een bakstenen motief? Als ik verder gebruik ga maken van aardetinten, natuurlijk ogende materialen en veel leuke motivatiequotes, ben ik een heel eind op weg om er een heel fijne, levendige en toch ook rustige ruimte van te maken. Ik kan niet wachten! Wat vinden jullie ervan? Mocht je trouwens meer willen zien, ik heb de volledige moodboard op Pinterest staan, ga hem vooral even checken! En wat betreft mijn eigen bedrijf, de visitekaartjes zijn onderweg en een website is in de maak! Ik heb echt heel veel zin om hieraan te beginnen en ik weet zeker dat een fijn kantoor hier erg bij gaat helpen.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK