Mixtape: On The Road

Geschreven door Yvette

Zo af en toe ga ik jullie een playlist laten zien die ik zelf heb samengesteld. Een playlist met een thema. De playlist zal altijd ongeveer een uur duren en je mag ze ook gerust volgen, zodat je ze altijd weer kan beluisteren! Vandaag een playlist met de fijnste nummers voor op een roadtrip!

Als ik een heel eind moet reizen, wil ik altijd muziek luisteren! Ik heb geen rijbewijs, dus in de auto ben ik niet diegene die rijdt, maar Jeroen en ik hebben altijd de radio aan. In de auto luister ik het liefst uptempo nummers, maar wel met een zekere melancholie. En omdat de vakantieperiode eraan komt (yay!) vond ik het tijd voor een lekkere mixtape, geschikt voor on the road. Sfeervolle nummers om te genieten van het landschap en de reis. – Beluisteren

Robbie Williams The Road To Mandalay
Mark Ronson & Bruno Mars Uptown Funk
Maan Ride It
Kenny B Parijs
Teske Finding Neverland
Regina Spektor You’ve Got Time
Luke Conard & Landon Austin Superhero
Wouter Hamel & Giovanca As Long As We’re In Love
Céline Dion I Drove All Night
Gerard Joling & Jandino Asporaat Mijn Liefde
A Balladeer Summer
Carly Rae Jepson Everywhere You Look
Douwe Bob Slow Down
Owl City & Carly Rae Jepson Good Time
Nielsson Sexy Als Ik Dans
Nelly Furtado I’m Like a Bird
Walk The Moon Shut Up And Dance

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK