Mixtape: A Summer Birthday

Geschreven door Yvette

Zo af en toe ga ik jullie een playlist laten zien die ik zelf heb samengesteld. Een playlist met een thema. De playlist zal altijd ongeveer een uur duren en je mag ze ook gerust volgen, zodat je ze altijd weer kan beluisteren! Dit keer is het een beetje feest op mijn blog, ik ben binnenkort namelijk jarig! En bij een verjaardag hoort natuurlijk muziek! Daarom vond ik dat het tijd werd voor een feestelijk thema. Het thema is dan ook: A Summer Birthday!

Ik draai graag muziek als ik mijn verjaardag vier, al is het maar op de achtergrond. Het maakt de sfeer een stuk fijner en mensen komen sneller in de feeststemming. Iedereen denkt er natuurlijk anders over, maar mijn muzieklijst bestaat op mijn verjaardag voor een groot gedeelte uit fout met een vleugje party. Ik weet niet wat dat is, maar als ik mijn verjaardag vier dan hoor ik graag muziek waar ik ‘vroeger’ van hield. Mensen die uit de 80’s komen, net als ik, zullen daarom waarschijnlijk een hoop herkennen. Ik hoop dat je enorm van deze lijst zult genieten en heerlijk in de feeststemming zult komen! – Beluisteren

Whitney Houston I Wanna Dance With Somebody
ABBA Dancing Queen
Missy Elliot & Ciara Lose Control (feat. Fat Man Scoop)
O-Zone Dragostea Din Tei
Luciana & Betty White I’m Still Hot
Loona Vamos a la Playa
Zara Larsson Lush Life
Kool & the Gang Celebration
Pharrell Williams Happy
Miley Cyrus We Can’t Stop
Sister Sledge We Are Family
Eddie Murphy & Antonia Banderas Livin’ La Vida Loca
Bryan Adams Summer Of ’69
Cyndi Lauper Girls Just Wanna Have Fun
The Underdog Project Summer Jam
Jennifer Lopez Let’s Get Loud
Justin Timberlake Rock Your Body

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK