Mixtape: A Rainy Spring

Geschreven door Yvette

Eens in de zoveel tijd, wanneer er een mooie gelegenheid voor is, ga ik jullie een playlist laten zien die ik zelf heb samengesteld. Een playlist met een thema. De playlist zal altijd ongeveer een uur duren en je mag ze ook gerust volgen, zodat je ze altijd weer kan beluisteren! Vandaag heerlijk rustige muziek om bij weg te dromen, voor op een regenachtige lentemiddag.

Er zitten in deze playlist een aantal juweeltjes, die ik je nog even extra wil aanraden. My Baby Just Cares For Me, is een pracht van een nummer, met heerlijke pianomuziek. Een beetje uptempo en toch heel ontspannen. Knap als je je hoofd stil kunt houden bij dit mooi liedje! Ook Maestro van Hans Zimmer is een persoonlijke favoriet. Dit was namelijk de muziek van de bruiloft van Jeroen en mij. We speelden het bij het binnenkomen en ik kan er nog steeds van genieten! – Beluisteren

Norah Jones Don’t Know Why
Nina Simone My Baby Just Cares For Me
The Temptations My Girl
Paolo Conte Via Con Me
Keane Somewhere Only We Know
Fool’s Garden Lemon Tree
Justin Bieber Love Yourself
The Beatles Yesterday
Karen Elson If I Had a Boat
Damien Rice 9 Crimes
Passenger Let Her Go
Jamie Cullum Everlasting Love
The Goo Goo Dolls Iris
Willie Nelson The Scientist
Hans Zimmer Maestro
Birdy Skinny Love
Robbie Williams The Edge

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK