Life Lately #2: Dankbaarheid

Geschreven door Yvette

Het is weer tijd voor een kleine update! Voordat ik deze Life Lately begin, moet ik eerst iets anders doen. Ik moet jullie namelijk bedanken! Mijn vorige blogpost over waarom wij nog geen ouders zijn, zette ik een week geleden online en ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Maar ik heb zoveel lieve en meelevende reacties ontvangen! Ik vind het heel mooi dat zoveel mensen hun bijzondere verhaal (of het verhaal van hun ouders) met mij wilden delen, het heeft me heel veel hoop gegeven en dat is onbetaalbaar. Heel erg bedankt iedereen!

Als je mij nu zou vragen hoe het met me gaat, kan ik dus ook zeggen dat ik me rustiger voel. Het voelt erg fijn dat alles out in the open is, al vind ik niet dat het iets is waar ik me voor zou moeten schamen. Het zijn meestal de mensen die het aan horen die zich misschien wat ongemakkelijk voelen, wat ik dan ook wel weer begrijp. Gelukkig ben ik niet iemand die het er constant over heeft. Ik beantwoord heel graag alle vragen, maar ik zal er niet zo snel zelf een gesprek over aanknopen.

Gezien

Oh my, echt te veel om op te noemen. Ik ben vanwege onze trip naar Disneyland de laatste tijd helemaal nuts gegaan met de Disneyfilms die aan de lopende band op Netflix werden gezet, alsof ze wisten dat ik er zin in had! Dus ik heb gekeken naar De Kleine Zeemeermin, Belle en het Beest en Tangled en ik weet niet zeker of ik al klaar ben, haha! Overigens moet ik zeggen dat ik ook een ander soort film heb gezien, waar ik best van onder de indruk was. De film “Under The Tuscan Sun” is echt een aanrader! Het gaat over een vrouw die na haar scheiding op vakantie gaat naar de Toscane en daar ineens besluit een oude verlaten villa te kopen, er te gaan wonen en hem tegelijkertijd op te knappen. Echt een heerlijke film waar je helemaal gelukkig van wordt, althans ik wel!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK