LIFE LATELY #1: PERSOONLIJKE DINGEN DELEN

Geschreven door Yvette

March is hier en we zeggen February gedag. Ik ben zo toe aan wat beter weer! Ik kan goed tegen de kou, zolang ik de kerst maar heb om naar uit te kijken. Maar zodra dat allemaal voorbij is, mag wat mij betreft de lente beginnen! Ik kan er zo naar uitkijken om zonder jas buiten te kunnen lopen, terrasjes te pakken, zo’n beetje te leven in de tuin inplaats van binnen, héérlijk! Maar zover is het nog niet, het lijkt nu nog hartje winter. Nog even volhouden!

De afgelopen maand is er best veel gebeurd (eigenlijk al langer dan dat) en jullie mogen best weten dat ik al net zo lang zit te twijfelen over het delen daarvan. Ik vind het moeilijk. Ik maak namelijk iets mee waarvan ik zeker weet dat er mensen zullen zijn die hetzelfde doormaken en die het misschien fijn vinden hierover te lezen. En dan heb ik het nog niet eens over hoe fijn ik het zal vinden jullie reacties erover te lezen, want dat helpt mij dan weer. Het probleem is, het is echt heel persoonlijk. En behalve dat veel mensen die ik persoonlijk ken het misschien raar vinden als ik alles open gooi, wil ik ook voorkomen dat jullie denken dat ik aandacht zoek. En de afgelopen weken is het me nog niet gelukt voor mij een prettige en veilige manier te vinden om het hierover te hebben. Ja, oke: ook dit onzinnige en vage verhaal kan opgevat worden als aandacht zoeken. Maar geloof me, ik ben ook maar gewoon aan het aftasten en misschien hebben jullie hier een mening over? En dan vooral de bloggers onder jullie, hoe gaan jullie om met heftige persoonlijke dingen delen? Trekken jullie je iets aan van wat jullie directe omgeving daarvan vindt of vind je het belangrijker dat je je ei kwijt kunt?

Om ook nog een beetje te kunnen kletsen over de leuke dingen die er de laatste tijd zijn gebeurd, heb ik een leuk Life Lately lijstje over wat ik de afgelopen tijd allemaal heb gedaan en meegemaakt.

Gedaan

Ik heb best een drukke tijd gehad… Maar ook veel leuke dingen gedaan! Met een vriendin ging ik naar ShowUP, een gezellige vakbeurs vol met bedrijven en startups met woonaccessoires en cadeau’s. Het was in de EXPO in Haarlemmermeer en erg groot en gezellig! Ook heb ik in de kerstperiode een workshop Zoet Bakken gewonnen! Vier weken geleden nam ik mijn man Jeroen (die ook erg van bakken houdt) daarmee naartoe. Het was ontzettend tof! We hebben mooie petitfours en lekkere taartjes gemaakt en veel geleerd! Afgelopen woensdag gingen Jeroen en ik poolen (ik ben gek op poolen!) en ik had hier een heuse breakthrough! Voor het eerst heb ik vaker dan één keer van hem gewonnen! Het werd alsnog gelijkspel met 5-5, maar dat negeren we even.

Gelezen

Ik heb veel boeken gelezen! Als je wilt weten welke dit waren, verwijs ik je graag naar de vorige blogpost, waarin ik vertel over de boeken die ik las in February! Het zijn er vier, waarvan ik er drie te gek vond.

Gezien

Oh, ik heb zoveel dingen gezien waar ik een mening over heb! Zo ging deze maand eindelijk Fuller House in première op Netflix! Het is het vervolg op Full House waar ik al jáááren gek op ben, dus ik kon hier echt niet op wachten. En ik vond het uiteindelijk inderdaad ontzettend leuk! Het is heel bijzonder om de kinderen die vroeger mijn rolmodellen waren te zien als prachtige volwassen vrouwen. Goed, de serie is niet het allerbeste wat er ooit is gemaakt. Dat zie ik ook wel. Sommige verhaallijnen waren wat gehaast en de eerste aflevering was ronduit slecht (dit werd gelukkig daarna meteen beter), maar als je een echte Full House fan was, dan moet je hier wel van genieten! Ook heb ik het nieuwe seizoen van The X-Files gezien. Man, wat had ik gehoopt dat dit een steengoed seizoen zou worden. Maar helaas. De eerste, tweede en laatste aflevering uitgezonderd, vond ik het totaal niet boeiend. Al hebben David Duchovny en Gillian Anderson wel geweldig werk geleverd door na zoveel jaar weer in hun oude rol te kruipen, alsof het niets is.

Gehoord

Lastig dit, ik heb namelijk gewoon een muzieklijst op Spotify waar ontzettend veel verschillende nummers in staan. Wel is dit misschien een leuk moment om toe te geven dat ik van zingen onder de douche mijn nieuwe hobby heb gemaakt. Ik ga niet meer douchen zonder mijn telefoon in de badkamer neer te leggen met muziek op het hardste volume! I am not ashamed!

Gebruikt

Aaah, ik ben zo gek op de Sweet Pea Sugarscrub van Bath & Bodyworks! Ik heb dat al een hele tijd geleden opgestuurd gekregen door Exclusive Scents, maar ik ben er nooit aan toegekomen om het te reviewen. Ik kan jullie bij dezen vertellen dat ik nog nooit zo’n fijne scrub heb gehad! Hij ruikt goddelijk en na gebruik blijft er zo’n olieachtig laagje achter op je huid. Ik had al heel lang de Sweet Pea bodyspray, dus ik kende de geur al en deze scrub is daar een heerlijke aanvulling op!

The struggle you’re in today
is developing the strenght
you need for tomorrow!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK