Je tafel beschermen doe je zo!

Geschreven door Yvette
tafel beschermer

Ben ik nou de enige die er last van heeft of ben jij er ook 1 van? Heb je een hele mooie tafel en binnen no time zitten er al beschadigingen op omdat ze een glas erop hebben gezet zonder dat er een onderzetter onder lag. Ik kan dan soms echt wel alles bij elkaar gillen maar dat helpt natuurlijk niet want de volgende keer doen ze het gewoon weer! Ik heb er ondertussen wat op gevonden en wil dat graag delen met jou.

Een goede tafelbeschermer

Om niet meer elke keer die kringen in mijn tafelblad te hebben ben ik op zoek gegaan naar een goede tafelbeschermer. Deze zijn er in meerdere soorten en maten. Je kunt heel eenvoudig kiezen voor placemats en onderzetters. Deze zijn er in een doorzichtig materiaal zodat je eigenlijk niet eens ziet dat je ze op tafel hebt liggen. Dit kan zeker wanneer je een rustig interieur hebt voor jou de oplossing zijn omdat je liever al die kleurtjes op je tafel niet wilt. Ik vond het in ieder geval een ideale oplossing al ben ik toch nog wat verder gaan kijken.

Bescherming die je niet ziet

Wanneer je een bescherming op tafel hebt die doorzichtig is kan je ook kiezen voor een doorzichtig tafelzeil. Dit biedt genoeg bescherming voor je hele tafel en je ziet niet eens dat het erop ligt. Hartstikke handig! Zeker wanneer je ook nog kleine kinderen in huis hebt is dit vaak de beste oplosing. Ik vond het in ieder geval helemaal super. Of het nu iemand van mijn gezin is of de visite, wanneer er nu wat op tafel wordt gezet wat kringen achter kan laten heb ik niet meteen meer een hartslag van heel hoog maar blijf ik gewoon rustig omdat ik weet dat mijn tafel toch beschermd is en er niets kan gebeuren. Er kan bij mij aan tafel nu met een gerust hart geknutseld worden. Mocht er iets gemorst worden van verf of lijm dan weet ik dat ik het zo weer schoon kan maken of desnoods een nieuw doorzichtig tafelzeil aan kan schaffen. Dat maakt het toch allemaal vele malen makkelijker vind je niet?

In elk gewenst formaat

Je hoeft niet bang te zijn dat het voor jou tafel niet te vinden is want je kunt het tafelzeil in elk gewenst formaat verkrijgen. Je kunt het zelfs in een matte variant kopen bij hun en in diverse diktes. Is hiermee jouw probleem ook verholpen?

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK