Inspiratie voor de tuin opdoen in Appeltern


Een tijdje geleden nam ik een kijkje bij De Tuinen van Appeltern. Het is een plek waar je superveel prachtige tuinen kunt bekijken (zo’n 200!) om inspiratie op te doen of gewoon omdat dat je er heerlijk kunt wandelen. En natuurlijk omdat je je camera er weer nieuwe levensvreugde kunt geven, want alles is mega fotogeniek! De natuur is er echt heel mooi en ik raakte niet uitgekeken! Ik kon het daarom ook niet laten wat plaatjes te schieten. En deze wilde ik natuurlijk ook aan jullie laten zien!

appeltern

Hoe mooi is dit stukje tuin?

appeltern

Waterlelies

appeltern

Ik hou van dit soort steegjes!

appeltern

Vogelverschrikker

appeltern

Druppels

appeltern

Prachtig deze bloemen!

appeltern

“Kick off those fancy shoes and show us what ya got!”

appeltern

Wilde bloementuin!

Signed