Het lekkerste borrelpakket voor de zomer!

Geschreven door Yvette
noten

Zomer, de mooiste tijd van het jaar. Gezellig met familie, vrienden of met werk borrelen. Iedereen kent het wel. Maar hoe zit dat nou met inkopen? Vaak weet je niet wat iedereen nou precies lekker vind. Wij hebben voor jou een paar van de beste borrelpakketten opgezocht!

Over de Borrelpakketten

De borrelpaketten zijn optioneel met diverse voorkeuren. Denk hierbij aan een kaartje, confetti, stickers, cadeaubon en de verzendkosten.

Zomer Borrelpakket Small

Dit is een borrelpakket die door de brievenbus past. In dit pakket zitten allerlei lekkernijen verwerkt. Denk hierbij aan snoepjes, drankje en borrelnoten. De prijs van dit pakket is 7,45 euro en dat is exclusief prijs. Dit pakket is een echte aanrader voor als je deze naar collega’s wilt sturen, het is klein en past door de brievenbus. Verder is het ook scherp geprijsd!

Zomer Borrelbox Medium

Dit is het zomerse borrelpakket van 2021! Dit komt mededoor de samenstelling van de prijs en het product. Het is uiteraard een pakket die vol met lekkernijen zit. Dit borrelpakket past wederom ook in een brievenbusdoosje. Verder zijn er ook diverse opties tegen betaling bij dit pakket verkrijgbaar. De prijs van deze box is 9,45 exclusief opties.

Sinterklaas Borrelpakket Small

Dit borrelpakket is voorzien van een heerlijke chocoladeletter met verder nog diverse hapjes. Dit pakket is voor de echte feestpiet en is te bestellen vanaf 15 stuks. De prijs van dit pakket is 10,95 en dat is exclusief andere opties.

Zomer Box-Holiday

Door medewerkers en relaties extra te motiveren raden we je het zomer box-holiday pakket aan. Dit pakket is voorzien van diverse lekkernijen en verkrijgbaar vanaf april t/m september. Om dit product te bestellen moet je minimaal 15 stuks bestellen. Dit is exclusief andere opties. Verder is bij dit product ook zonnebrand inbegrepen. Dit is natuurlijk erg handig voor wanneer je even lekker in de tuin wilt zitten.

Online PubqQuiz Borrel Box

Wanneer je opzoek bent naar een compleet borrelpakket voor een online pub quiz zoek dan niet verder! Dit pakket is het ideale pakket. Bij dit pakket is zelfs de mogelijkheid inbegrepen om een pub quiz met presentator te boeken voor 10 euro per persoon. Verder is dit pakket voorzien van diverse lekkernijen en is de prijs van 13,45 per persoon en kent een startbedrag van 500 euro.

Borrel pakket Medium

Dit is een pakket voorzien van diverse lekkernijen zoals Tony Chocolonely en bijzondere wijn tubes. Verder is de vanaf prijs 9,45 en is er een minimum bestelaantal van 15 stuks.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK