Happy 33th Birthday To Me!


Yay, vandaag is het feest op mijn blog! Op August 2, 1983 werd ik namelijk geboren en dat maakt vandaag mijn 33e verjaardag! HOERAAAA! 😀

Ik ben niet zo’n verjaardagsmens als het op mijn eigen verjaardag aankomt. Ik ben zo iemand die het ’t liefst overslaat, maar het niet doet en het dan vervolgens kei gezellig heeft. Waarschijnlijk komt dat omdat iedereen altijd al op vakantie was op mijn verjaardag, het is nou eenmaal altijd zomervakantie op deze datum. Toch wou ik het op mijn blog niet zomaar voorbij laten gaan en toch even wat van me laten horen.

Ik vier het dit jaar niet uitgebreid (er komt komende zaterdag alleen wat familie) maar vandaag sta ik er toch even bij stil. 33. Man, wat gaat de tijd razendsnel. Ik voel me zeker geen 33 en het voelt echt een beetje raar om dit getal als mijn leeftijd te zien.

Toch komt mijn verjaardag dit jaar op precies het juiste moment. Ik had namelijk net zin om een knop om te zetten. Een keerpunt te creëren. Ik heb me lang genoeg rot gevoeld door alles wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd. Ik ben er klaar mee. Ik ga weer een beetje leven, weer blij met mezelf zijn. Ik ga weer proberen video’s te maken, te vloggen. Meer te bloggen. Weer even het gas erop, wat betreft mijn werkzaamheden als tekstschrijver en creatief coach. Even mijn focus verleggen! Dat is waar deze verjaardag voor staat. En taart eten. Veel taart eten. Want taart maakt het leven nog net iets leuker!

Signed