Happiness List #3: Pancakes, Knuffels & Verse Bloemen

Geschreven door Yvette

Hey liefjes! Het is best lang geleden dat ik een Happiness List heb geplaatst. Dat komt eigenlijk omdat ik er een beetje moeite mee had om een lijst met happy dingen te maken. Ik voel me de laatste tijd niet top en dan kan het moeilijk zijn om de leuke dingen op te merken en op te schrijven.

Er is niets ernstigs aan de hand, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Het is alleen… dat het zwanger worden nog steeds niet lukt en dat me dat steeds meer aangrijpt en bezig houdt. Misschien moet ik daar binnenkort maar eens een update over schrijven. Maar er is altijd wel iets om blij van te worden, ook al kost het misschien even moeite om het te zien. Dus daarom vandaag een Happiness List vol fijne dingen!

 • Ontbijten met pancakes en fruit!
 • Verse bloemen in de woonkamer!
 • Het nieuwe kantoor is bijna af! Dat betekent dat er gauw een reveal op mijn blog komt!
 • Werken in dat kantoor. Awesome!
 • Mijn schoonfamilie die mij knuffels en lieve woorden geeft op een wat moeilijker moment.
 • Sowieso is begrip het fijnste ooit!
 • 30 Seconds spelen op een gezellige familiedag.
 • Op diezelfde familiedag midgetgolfen met Jeroen, mijn zusje en haar vriend. Zo lollig! Ik scoorde nog goed ook.
 • Love Actually kijken op een regenachtige Date Night <3
 • Mijn eigen blognaam googlen en dan best veel lieve vermeldingen van anderen bloggers tegenkomen! Dat ik ze nooit eerder heb gezien vind ik super jammer…
 • Het nieuwe uiterlijk van mijn YouTube kanaal. So pretty!
 • Het ID (Investigation Discovery) kanaal. Eén en al ellende, maar ik vind al die waargebeurde mysteries super interessant.
 • Het idee dat ik binnenkort een videocamera ga kopen, maakt me extreem blij! Als er mensen zijn met tips, dan hoor ik ze graag. Mijn eisen zijn betaalbaarheid, een kantelbaar scherm, full hd en een goede zoom.
 • Mijn On The Road mixtape, die eigenlijk gewoon altijd kan.
 • Dat mijn plaatselijke tuincentrum dicht gaat, is zwaar kak. Maar dat ze daar vervolgens alles met 40% korting verkopen, is wel heel tof! Een schattig vaasje voor kantoor en plantenbakken (plus de planten) voor buiten gescoord!
 • Mijn nieuwe volgers op Bloglovin’. Zo lief dat iemand die moeite neemt! Ik vind het heel bijzonder dat er mensen zijn die op de hoogte gehouden willen worden van mijn blogposts. Waardeer ik heel erg.
 • Naar de bioscoop en daar dan een hele zak M&M’s Crispy naar binnen werken!
 • En dan heel netjes voor water kiezen, omdat je aan je lijn wilt denken. Net zo’n goed gevoel!

Hoe is het met jou? Heb jij er wel eens moeite mee om positief te blijven? En wat doe je daaraan? Ik wil het heel graag weten!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK