Happiness List #2: Nieuwe series & een leuke verrassing

Geschreven door Yvette

Hallo lieve mensen! Niet dat het super lang geleden is, maar ik vond het weer eens tijd voor een Happiness List! Er gebeurde de afgelopen tijd zoveel leuke, grappige en lieve dingen, dat ik niet kon wachten deze allemaal met jullie te delen! Het is zo belangrijk om te blijven focussen op de mooie dingen in het leven en het is tijd dat ik mezelf maar ook jou hier even aan herinner.

 • Fuller House komt met een tweede seizoen en alle complete acht seizoenen van Full House staan sinds kort op Netflix! Hier word ik echt heel blij van, want ik had seizoen 6, 7 en 8 nog niet gezien, omdat die niet te koop zijn in Nederland! Thanks, Netflix!
 • De trompetsolo in Love Yourself (Justin Bieber), terwijl je in de auto zit op een fijne lentedag.
 • Een tafel voor mijn nieuwe kantoor kopen en er dan thuis achter komen dat er voor die prijs ook vier stoelen bij zaten! Best day ever!
 • Het laatste wat ik nog voor mijn kantoor moet vinden is leuke (maar niet te veel) decoratie. En zeg eerlijk, dat is toch ook het allerleukste om te zoeken?
 • Hoedown Throwdown van Miley Cyrus en Drums Gaan Boem van K3. (Sorry hoor..!)
 • Aardbeien! Nog steeds aardbeien overal!
 • De Replay-TV functie op onze televisie. Ik ga er niet omheen draaien, mijn leven is gewoon compleet nu.
 • IJs. Sowieso.
 • Jeroen die als verrassing een reep melkchocolade met nootjes voor me meeneemt. Liefde!
 • Mijn moeder die niet aan zag komen dat deze foto op canvas voor haar was en daar op Moederdag heel blij mee was.
 • Het feit dat de game Hay Day niet zo verslavend was als ik dacht en ik het na twee weken alweer helemaal zat was. Ja, daar word ik gelukkig van!
 • Jeroen die samen met een vriend naar de première van X-Men: Apocalypse gaat en dan horen dat ze willen dat ik mee ga. (Okeuj!)
 • Onze kat Manis die bij de jaarlijkse controle het weer geweldig heeft gedaan. Hij heeft wat overgewicht, maar is verder helemaal gezond.
 • Robbie Williams die eindelijk met een nieuw album bezig is, met dezelfde songwriter als in de Angels en Rock DJ tijd! Hulde!
 • Een nieuw thema kunnen installeren op mijn blog! Dit lukte een hele tijd niet en ik snapte nooit waarom. Na een update werkte alles weer en heb ik een mooi nieuw thema!
 • Eindelijk het tweede seizoen van Smeris kunnen kijken, omdat we de dvd-box gekocht hebben.

Toen ik begon aan deze blogpost voelde ik me okay-ish, maar nu ben ik echt helemaal blij! Deze lijstjes helpen! Het is zo makkelijk om te focussen op alles wat fout gaat in je leven en alles wat naar en vervelend is, maar daar voel je je niet beter door. Focus on the good!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK