Happiness List #1: Aardbeien & Nieuwe Shirtjes

Geschreven door Yvette

Stil staan bij de positieve dingen in het leven. Hoewel ik een behoorlijk positief persoon ben, is dat niet iets wat ik vaak doe. Ik heb ooit een Book Of Positivity bij proberen te houden, een soort dagboek waar ik alles in schreef wat me blij maakte. Ik geloof dat ik het drie dagen volhield.

Wat voor mij beter werkt, is om het af en toe lekker op mijn blog te doen. En vandaag kan ik wel wat happiness gebruiken! Vandaar dus mijn eerste Happiness List, waarin je kunt lezen waarom ik 66 boekjes van dezelfde serie heb gekocht, van welke muziek ik blij word en waar ik heb geshopt!

 • Voor een prikkie mijn favoriete boekenserie van vroeger kopen: De Babysittersclub! Voor 10 euro zo’n 66 boekjes! Zo blij mee!
 • Een heel lief kaartje krijgen van Jeroen waarin staat dat hij trots op me is en dat ik het allemaal heel goed doe. Liefde!
 • Mijn zakelijke website die eindelijk online ging!
 • Winkelen in Wijnegem (België) en maar liefst drie te gekke shirtjes scoren bij New Look, die ook nog eens fijn en mooi zitten!
 • Aardbeien die weer in het seizoen zijn!
 • We Love The 00’s op Sky Radio.
 • Zomaar een lief berichtje krijgen van iemand waar je al een tijdje geen contact meer mee hebt.
 • Sinds kort een geweldig eetcafeetje vlakbij huis hebben en daar vaak lunchen!
 • En dat die dan vanaf deze week Frozen Yoghurt gaan verkopen!
 • Dansen op liedjes van de Spice Girls!
 • Thuiskomen in mijn eigen durpke.
 • Warme dagen! Ze zijn nog schaars, maar daarom word ik er des te gelukkiger van.
 • Een nieuwe laadkabel voor mijn telefoon kopen. Het kopen zelf word ik niet blij van (doei 25 euro…) maar wel van het hebben van een kabel zonder breuken!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK