Geniet van de zomer met een loungeset in je tuin

Geschreven door Yvette
Geniet van de zomer met een loungeset in je tuin

Wanneer het goed weer is, doe ik niets liever dan genieten van het zonnetje met een goed boek. Omdat een tuinstoel naar mijn mening na een tijd niet meer comfortabel zit, is een loungeset onmisbaar in een tuin. Het creëert een sfeer van gezelligheid en het is ideaal om in de avond samen met vrienden of familie te genieten van een glaasje wijn. 

Wat voor loungeset heb ik nodig?

Als je een loungeset wil kopen, moet je in eerste instantie natuurlijk weten hoe groot de set mag zijn. Het mag de eye catcher zijn van je tuin, maar het mag ook niet te groot zijn. Wanneer je loungeset je tuin volledig inneemt, kan je tuin kleiner lijken dan dat hij is. Wil je daarnaast nog meerdere dingen in je tuin kunnen plaatsen? Beslis op voorhand hoe groot je set maximum mag zijn om niet voor onaangename verrassingen te staan na aankoop.

Ook de stijl van de loungeset is van belang. Wanneer je in huis een landelijk interieur hebt, kan je dit best ook doortrekken in je loungeset. Zo vormen je interieur en je tuin een mooi geheel. Een loungeset bestaat in veel verschillende materialen, dus je vindt vast en zeker een set die volledig naar je zin is.

Wat voor loungeset heb ik nodig?

Kleed de rest van je tuin ook aan

Wanneer je je tuin onder handen wil nemen en er een gezellige plaats van wil maken, kan je beter in een keer heel de tuin onder handen nemen. Indien je een grote tuin en een groot budget hebt, kan je er altijd voor kiezen om bijvoorbeeld een jacuzzi in de tuin te plaatsen. Je hebt tegenwoordig al jacuzzi’s voor betaalbare prijzen. Al hangt de kostprijs natuurlijk af van de grootte en de snufjes die je erbij wil. 

Daarnaast is het altijd leuk om je tuin wat aan te kleden met planten en bloemen. Leuke bloemen kunnen voor extra kleur in je tuin zorgen. Om je tuin helemaal sfeervol in te richten, kan je boven je loungeset lichtjes hangen. Tijdens een mooie zomeravond met vrienden de barbecue aansteken en wanneer het donker wordt, de lichtjes laten branden. Het recept voor een zomeravond om nooit meer te vergeten. Ik kan al niet wachten tot het terug zomer is! 

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK