Eindelijk is mijn kantoor af!

Geschreven door Yvette

Lieve mensen, ik leef nog! Mijn blog is er de laatste tijd een beetje bij ingeschoten, maar ik wil zeker weer proberen meer te gaan schrijven. Te beginnen met iets wat ik al heel lang geleden beloofd had. Een paar maanden geleden ben ik namelijk begonnen met het inrichten van een eigen kantoor op onze prachtige ruime, lichte zolder. Ik wilde dit al heel lang, omdat ik behoefte had aan een rustige plek waar ik eventueel ook met andere mensen zou kunnen samenwerken. Maar om rust, eenheid en professionaliteit uit te stralen moet je veel dingen op elkaar afstemmen en in mijn geval betekende dit… sparen en langzaam opbouwen. Daarom duurde het best lang voordat het kantoor klaar was. Maar het is precies geworden zoals ik van te voren in gedachten had.

Voordat ik begon aan mijn kantoor had ik een heel duidelijk beeld van wat ik wilde. Ik wilde een rustige ruimte, met veel natuurlijke materialen, veel groen en heel veel planten. Maar wel een licht chique accentje. Ik had van te voren een moodboard gemaakt, met plaatjes van de juiste uitstraling en ik was niet van plan hier van af te wijken. En dat is gelukt!

Ik ben zo blij met alles! Ik weet helaas niet meer wat de spulletjes hebben gekost, maar ik heb van de nieuwe spullen zoveel mogelijk erbij proberen te vermelden waar ze vandaan komen.

Pretty Office Wishlist

Uiteraard zou ik Yvette niet zijn als ik mijn kantoor ooit echt ‘af’ zou noemen. Ik ben nooit klaar met inrichten en vernieuwen! Dat zit nou eenmaal in me. Ik kan nog steeds een hoop leuke kantoorbenodigdheden gebruiken in de stijl van de inrichting, want ik vind mijn roze pennen en notitieboekjes er nou niet bepaald bij passen. Nou werd ik onlangs gewezen op een webshop genaamd Dreamkey die geweldige (betaalbare!) stationary verkoopt, precies in de stijl van mijn kantoor! Oh mijn hemel, ik wilde alles hebben toen ik aan het bladeren was! Uit de Pretty Office lijn heb ik daarom nog een extra wishlist gemaakt, zodat je meteen snapt wat ik bedoel!

Ik kan nog wel veel meer laten zien van Dreamkey en ze hebben ook in andere stijlen hele leuke spullen, maar dan ben ik uren bezig hihi. Vooral zo’n pegboard is een jarenlange droom van mij, al weet ik niet precies waarom! Stom is dat misschien, maar ik zie hem zo vaak voorbij komen op Pinterest en je kunt er echt leuke dingen mee doen! Wat vind jij van deze lijn en wat zou je zelf ook uitkiezen? Ook ben ik ontzettend benieuwd wat je vindt van mijn nieuwe kantoor! Ik kan je vertellen, het werkt heerlijk rustig en ik ben er zelf ontzettend blij mee.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK