Dit is waarom slapen in een hotel awesome is

Geschreven door Yvette

Als wij vroeger met het gezin op vakantie gingen, stonden we altijd met onze tent op een camping. Ik vond dat destijds altijd geweldig, maar tegenwoordig slaap ik liever in een hotel. Slapen in een hotel is awesome! Om verschillende redenen. Ik heb de belangrijkste even op een rijtje gezet.

Hotelbedden zijn altijd fijner

Als je een keer in een hotelbed hebt geslapen, wil je nooit meer iets anders. De dekbedden, matrassen en kussen lijken van één of andere geheime winkel te komen waar alleen hotelbazen vanaf weten, want nergens vind je ze zo zacht en fijn.

Tegenwoordig hebben bijna alle hotels WiFi

Eigenlijk zou je je er niet druk om moeten maken wanneer je op vakantie bent, maar we kunnen er niet omheen. We willen internet. En gratis. En tegenwoordig is dat in bijna elk hotel mogelijk. WiFi is niet meer weg te denken uit ons leven en stiekem kunnen we allemaal niet zonder het even op Facebook laten weten hoe fijn we het hebben.

Ontbijten als een koning(in)

Toegegeven, er zijn hotels waarbij het anders is. Maar bij de meeste hotels kun je in de ochtend aanschuiven om een heerlijk ontbijtje te nuttigen. Er ligt dan van alles voor je klaar wat je naar hartenlust kunt pakken. Zoveel je wilt. Sommige hotels leggen er zelfs donuts en brownies bij. Een toetje na je ontbijt, wat wil je nog meer?

Je kamer wordt voor je opgeruimd

Hulde aan de housekeeping, want hoe fijn is het dat jouw kamer wordt opgeruimd en schoongemaakt, terwijl jij aan je ontbijtje zit? Veel hotels hebben als regel dat als je je handdoeken ververst wil hebben, dat je ze op de grond moet leggen. Op de grond moet leggen. Moet je thuis eens proberen!

De bar is dichtbij

Is je dag voorbij en wil je nog graag wat lekkers drinken, maar ben je te moe om naar een leuke plek te zoeken? Grote kans dat je hotel een leuke lounge heeft, waar je heerlijk ontspannen wat kan zitten met een wijntje, biertje, of kopje thee of koffie. En je kamer bevindt zich in hetzelfde pand! Beter wordt het niet meer.

Wat vind jij het leukst aan slapen in een hotel?

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK