De meest populaire bikini’s voor jouw zonvakantie in de winter!

Geschreven door Yvette
De meest populaire bikini’s voor jouw zonvakantie in de winter!

Ga jij deze winter lekker de zon opzoeken? Lekker naar Zuid-Spanje of de Canarische Eilanden? Groot gelijk! Maar dan heb je natuurlijk wel mooie, trendy badkleding nodig om in te zonnen of zwemmen. Ook in de winter wil je meegaan met de trends op het gebied van bikini’s en badpakken. Weet je alleen niet zo goed wat die trends zijn? Geen zorgen, in dit artikel zetten we ze voor je op een rij!

Denim Jeans bikini

Deze bikini’s waren dit jaar al een echte hit op het gebied van badmode en dat gaat deze winter nog wel zo blijven, zelfs tot in het jaar van 2023. Deze bikini’s worden op een hoop verschillende manieren toegepast en zouden zomaar net zo iconisch kunnen worden als de spijkerbroek, die al tientallen jaren een van de meest belangrijke kledingstukken is. Het is een casual trend op het gebied van badmode. Op straat lopen we graag casual rond, op het strand is dat natuurlijk niet anders.

Felle kleuren voor badpakken en bikini’s

Felle kleuren zijn eind dit jaar en in 2023 een grote trend op het gebied van lingerie, maar dus ook op het gebied van badmode. Ga je dus een nieuwe bikini of een nieuw badpak uitzoeken, ga dan voor een lekker fel kleurtje. De tropische temperaturen die we afgelopen zomer hebben gehad en die je wellicht in de winter in andere landen op gaat zoeken, zijn de inspiratie voor deze vrolijke trend. Felle kleuren worden vaak gecombineerd met tropische prints, zodat je alleen van je bikini al echt in de vakantiestemming raakt!

Speciale stoffen voor een bikini of badpak

Badmode trends gaan niet alleen over kleuren of prints, maar ook over de stoffen die gebruikt worden voor de badpakken of bikini’s. We gaan vanaf nu veel speciale stoffen zien op het strand, zoals parelmoeren bikini’s, kanten badpakken, of geribbelde badkleding. Speciale stoffen maken je trendy strandlook helemaal compleet. Je gaat er veel van zien op de parelwitte stranden deze winter. Speciale stoffen kunnen voor iedere soort bikini of badpak worden gebruikt, wat dit een erg veelzijdige trend maakt.

De tijdloze kleur zwart

Het staat recht tegenover de felle kleuren trend, maar ook de kleur zwart zal erg aanwezig zijn op het strand deze winter en in 2023. Ook dit kan natuurlijk op alle soorten bikini’s en badpakken worden toegepast. Bij merken zoals LASCANA vind je een heel scala aan zwarte badpakken en bikini’s. Kanten zwarte bikini’s zullen waarschijnlijk een van de meest populaire vormen worden van deze trend. Zwart gaat eigenlijk ook nooit echt uit de mode, het is een tijdloze kleur die met iedere trend en andere kleur gecombineerd kan worden en door vrouwen van iedere leeftijd gedragen kan worden. Een zwarte bikini kan niet ontbreken in jouw kledingkast!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK