De leukste badkameraccessoires

De leukste badkameraccessoires

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

De badkamer was vroeger vooral een praktische ruimte, maar we zien dat deze ruimte de laatste steeds belangrijker wordt in huis. Het design wordt steeds mooier en volgens de nieuwste trends. Ook met badkameraccessoires kun je tegenwoordig leuke dingen doen, zodat de ruimte mooi aangekleed is en fijn aanvoelt. En je brengt op een gemakkelijke manier kleur in de badkamer.

Opgeruimd staat netjes… en stijlvol

Een opgeruimd huis betekent vaak ook een opgeruimd hoofd. In de badkamer laten we vaak veel wasgoed slingeren. Dus waarom geen leuke, creatieve wasmand in de badkamer? Er zijn vele wasmanden te verkrijgen, bijvoorbeeld van canvas of van hout. Breng met een wasmand kleur, maar ook andere texturen in de badkamer. Daarnaast berg je met gemak al je wasgoed op en zorg je zo voor een heerlijk opgeruimde badkamer zonder rommel.

Wasmand in de badkamer

Design zeepdispenders en bekerhouders

Sommige badkameraccessoires zijn echt een must in iedere badkamer. Zo ook de zeepdispender en de bekerhouder waar je je tandenborstel in kunt zetten. Want wil je je badkamer echt afmaken? Dan is het natuurlijk mooier om een mooie design zeepdispender neer te zetten, in plaats van een verpakking die zo uit de supermarkt komt. Kies uit een stoer design van bijvoorbeeld natuursteen of ga voor een leuk printje om zo de badkamer op te vrolijken.

Badkameraccessoires

Creatieve handdoekhouders

Wil je je handdoeken niet standaard in een kastje kwijt? Dan zijn er genoeg opties om je handdoeken op een creatieve manier in de badkamer kwijt te kunnen. Bijvoorbeeld een soort rails waarin je je opgerolde handdoeken kunt opstapelen. En ben je zelf handig? Dan kun je ook zelf leuke en creatieve handdoekhouders maken, bijvoorbeeld van robuust en onbewerkt hout. Op deze manier breng je net wat extra’s in de badkamer.

Creatieve handdoekhouder

Tip: badkameraccessoires zonder boren

Bij sommige badkameraccessoires is het nodig om gaten te boren in de muur. Nu is dat niet altijd even wenselijk, bijvoorbeeld wanneer je in een huurhuis woont. Gelukkig zijn er ook leuke badkameraccessoires te vinden waarvoor je niet in de muur hoeft te boren, maar die je bijvoorbeeld met een zuignap of lijmsysteem stevig aan de muur kunt bevestigen.

Badkameraccessoires voor je nieuwe badkamer

Er zijn dus genoeg leuke opties om met badkameraccessoires de badkamer leuk op te fleuren. Zeker wanneer je net in een huis komt wonen, maak je er op deze manier echt jouw ruimte van.

Bron afbeeldingen: couleurlocale.eu (Pinterest), zarahome.com (Pinterest), thebathroominfo.tk (Pinterest), haskostore.com (Pinterest)