De film die de opkomst en ondergang van influencers voorspelde

Geschreven door Yvette

Wanneer je een beetje thuis bent in de wereld van de social influencers (oftewel bloggers en YouTubers), zal het je vast niet ontgaan zijn. Er is nogal wat aan de hand, wat betreft de manier waarop er door social influencers reclame wordt gemaakt en het wel of niet communiceren daarvan.

Allemaal heel ingewikkeld en totaal niet gezellig. Iets waar ik me ook het liefst niet mee bezig hou, maar ik werd er onlangs toch even aan herinnerd. Ik keek namelijk een film die de wereld van het bloggen en vloggen haarscherp weergaf, al ver voordat het echt een ding werd. De film laat in mijn optiek precies zien hoe deze wereld op dit moment een beetje uit de hand aan het lopen is en hoe dit behoorlijk mis kan gaan. Ik heb het over de film The Joneses.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK