De beste merken ontdek je bij Dehcos

Geschreven door Yvette
De beste merken ontdek je bij Dehcos

Dehcos is een specialist op het gebied van verzorgingsproducten voor huid en haar. Bij deze webshop kun je terecht voor allerlei producten voor huid, haar, make-up, accessoires, voeding en nog veel meer. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is optimaal. Hier bestel je producten van een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Wat wil je nog meer? Bovendien is er een outlet waar je met flinke korting mooie producten kunt aanschaffen. Naast de webwinkel is er ook nog een offline component. Dit is de Dehcos salon, waar je jezelf heerlijk kunt laten verwennen. We zijn lovend over deze webshop, onder meer omdat ze een aantal fantastische merken in het assortiment hebben. We zetten hieronder een aantal hiervan voor je op een rij.

Hannah

Eén van de meest geliefde merken uit het aanbod van Dehcos is Hannah. Bij de Dehcos webshop zijn deze producten verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Hannah heeft meerdere uitstekende producten op het gebied van gezichts- en huidverzorging. Het aanbod is divers, want iedereen heeft een andere huid. Voor iedereen is er wel een passend product te vinden, of je nu op zoek bent naar een crème, cleanser, lotion of iets anders. Naast algemene producten voor diverse huidsoorten zijn er binnen het aanbod van dit merk ook producten te vinden die zich richt op specifieke huidproblemen. Hannah Red Line is hier een goed voorbeeld van, waar bij dit product de focus ligt op het tegen gaan van het verouderen van de huid. Een goed merk om voor te kiezen.

Olaplex

Een andere topper uit het assortiment van deze webshop is Olaplex. Het verhaal achter dit merk is bijzonder. Waar de oprichters ooit begonnen vanuit een garage in Californië, is dit merk uitgegroeid tot een wereldwijd bekend bedrijf dat populair is onder consumenten. In Nederland kun je gemakkelijk hun producten bestellen via de webshop van Dehcos. Hun producten vallen op door het unieke bis-amino ingrediënt. Dit ingrediënt had een onovertroffen werking op de gezondheid en de uitstraling van haar. 

Maria Galland

Eén van de bekendste merken die terug te vinden is binnen het ruime assortiment van deze webwinkel is Maria Galland. Dit merk werd in de jaren 60 opgericht in Parijs en is sindsdien een wereldwijd fenomeen geworden. De nadruk ligt hierbij op efficiënte behandelingen, innovatieve formules en de combinatie van wetenschap, natuur en lifestyle adviezen op maat. Iedere huid is anders en de producten van Maria Galland zijn hier op afgestemd. Geen wonder dat dit merk het zo goed doet onder consumenten. 

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK