Birthday Wishlist: WoodWick Candles, Esprit & Tanya Burr

Geschreven door Yvette

Ken je dat, dat je zin hebt iets leuks voor je jezelf te kopen en je hebt ineens geen flauw benul meer van wat je zou willen hebben? Ik wel, ik heb dat altijd. Ik hou daarom altijd een wishlist bij op mijn telefoon. Iedere keer als ik iets leuks tegen kom en het is iets wat ik niet meteen kan of wil kopen, zet ik het in die lijst. Dan kan ik altijd, wanneer het nodig is, iets leuks kiezen om te kopen of te vragen.

Mijn verjaardag komt eraan. Op 2 August word ik, taatatataaa… 33 jaar. OMG, waar is mijn leven en hoezo is er al weer zoveel tijd voorbij? Soms beangstigd het me een beetje dat er alwéér een jaar verstreken is, maar hey… Dit is een happy blogpost! Namelijk met allemaal leuke goodies! Zoals ik net al zei, maak ik voor mezelf vaak een wishlist, zodat ik altijd paraat heb staan waar ik mezelf blij mee kan maken. Nu mijn verjaardag eraan komt, lijkt het me leuk deze Birthday Wistlist met jullie te delen. Al voelt het een beetje gek, want eigenlijk wil ik helemaal niet dat mensen deze dingen voor mij kopen (de meeste dingen zijn ook veel te duur), ik spaar namelijk voor een videocamera! Dus ik ben dit jaar denk ik nog veel blijer met donaties, maar omdat het gewoon leuk is om te doen en omdat het kan, vandaag toch mijn Birthday Wishlist, met o.a. producten van WoodWick, Esprit en Tanya Burr!

Tanya Burr, Martha Moo: Deze lipgloss zag ik laatst in een video op de lippen van YouTuber Zoella en ik vond hem zo ontzettend mooi! Het is een matte lipgloss met een oudroze kleur, die ik meteen prachtig vond! Helaas zijn de producten van Tanya Burr alleen in Engeland te koop en heb ik hem letterlijk in mijn handen gehad, zonder te weten dat hij zo mooi was, anders had ik hem meteen meegenomen.

Canon Legria HF R706: Ik zei het al, ik spaar voor een videocamera! Ik kan niet wachten ook! Dit is de camera die ik op het oog heb. Het kan maar zo zijn dat het een andere wordt, maar deze heeft sowieso ongeveer de specificaties die ik zoek. Eind August kan ik hem waarschijnlijk kopen! Zo spannend!

Jurkje Esprit: Hoe leuk is dit jurkje! Ik vind jurkjes eigenlijk veel fijner dan broeken, dus ik ben altijd op zoek naar een leuk exemplaar. Deze is zo vrolijk!

EDC Vest: Een heerlijk vest kun je nooit genoeg hebben zo’n mouwloze heb ik eigenlijk nog nooit gehad. Ik vind hem erg mooi en volgens mij zit hij heerlijk!

WoodWick Pie Collection, Apple: De kaarsen van WoodWick, oh man, ik moet daar echt iets van kopen binnenkort! De kaarsen van WoodWick hebben heel bijzondere lontjes, waardoor ze knisperen als een haardvuurtje. En als hij dan ook nog ruikt naar appeltaart, ben ik om.

Buitenkast Äpplarö/Klasen: Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede kast voor in de tuin, die ik zowel als oppottafel kan gebruiken als barbecuetafel. Deze kast zag ik laatst en is daar perfect geschikt voor.

Wat zou jij vragen als je binnenkort jarig zou zijn?

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK