Bijkletsen: Vakantie, #wishtobemommy & YouTube


“Zeg Yvette, nu kun je wel zo leuk een birthday wishlist online gooien, maar je hebt bijna een maand niets van je laten horen, hoe gaat het eigenlijk met je?” zei Niemand, als je mijn eigen gedachten niet meetelt tenminste. Want na het online zetten van de vorige blogpost, realiseerde ik me ineens dat het wel eens tijd werd voor een persoonlijke update.

Vakantie

Om te beginnen zijn Rick en ik een weekje met zijn ouders en zijn broertje plus vriendin op vakantie geweest naar The Peak District in Engeland. Ik heb ondertussen al behoorlijk wat verschillende gebieden in Engeland gezien, maar ook The Peak District is weer ontzettend mooi. We hebben veel landhuizen, kastelen en stadjes gezien. Het was heerlijk weer! Lekker zonnig en nauwelijks regen. Van Albelli mocht ik van mijn vakantiefoto’s een fotoboek maken via hun nieuwe app, wat ik nog nooit eerder had gedaan. Ik kon het dus via mijn telefoon doen, wat super makkelijk was en het is zo mooi geworden! Ik vind de kwaliteit best goed en ik stond te kijken van mijn eigen foto’s die er ineens heel professioneel uitzagen, haha!

Ik grijp tripjes naar Engeland altijd met beide handen aan om spulletjes te shoppen, die in Nederland niet te koop zijn en dit keer kocht ik wat producten van Zoella Beauty, wat ik al heel lang wilde. Binnenkort misschien een review? Het was echt een hele fijne vakantie, maar toch merkte ik dat ik mijn hoofd er niet helemaal bij had…

#WishToBeMommy Update

Echt 100% genieten van de vakantie is mij namelijk helaas niet gelukt. Ik zat met mijn hoofd veel bij het maar niet zwanger kunnen worden. In de vorige update over ons zwanger-worden-avontuur hebben jullie kunnen lezen dat we na de goede resultaten van de onderzoeken weer voor een half jaar naar huis werden gestuurd om het nog even op eigen kracht te proberen. Dat half jaar is bijna voorbij en ik kan je zeggen, ik ben er aan toe. Ontzettend aan toe! Ik ben zo klaar met dit alles en hoewel ik tot een paar maanden geleden nog prima functioneerde, merk ik nu dat het me sloopt. Deze maand zijn we twee jaar bezig. Het is bizar hoe snel deze tijd voorbij is gegaan. Het is vooral bizar dat Rick en ik het zo goed redden samen. Hij is mijn rots en ik voel me elke dag dankbaar dat ik zo’n goede man heb, die de dingen zo goed snapt en zo open kan zijn naar mij. Daar zijn er niet zo veel van, zeker niet in deze situatie. Ik voel me niet constant doodongelukkig, maar vooral moe. Moe in mijn hoofd. Gefrustreerd, machteloos. Ik probeer het wel van me af te zetten, maar het spookt altijd rond in mijn hoofd. Ik durf er al niet eens meer vanuit te gaan dat de behandelingen die eraan gaan komen (ik hoop in August!) iets gaan uithalen, maar ik probeer toch positief te blijven. Al wordt dat wel steeds moeilijker.

YouTube

Filmpjes maken is iets wat ik ontzettend graag doe, al weten sommige lezers dit misschien niet, omdat ik het op dit moment niet doe. Ik heb een YouTube-kanaal en ben daar zeker actief op geweest, maar ik merkte dat ik de middelen niet had om de dingen te doen waarvan ik weet dat ik ze goed kan. Ik mis bijvoorbeeld een fatsoenlijke videocamera. Op zich essentieel. Daarbij vind ik het de laatste maanden een beetje eng om zelf in een video te zitten, vanwege verschillende persoonlijke redenen. Maar er staat wat te gebeuren! Ik ben namelijk aan het sparen voor een videocamera! Ik kan niet wachten eindelijk een goed exemplaar aan te schaffen, ook gewoon voor persoonlijke filmpjes, van vakanties bijvoorbeeld of andere leuke dagen. En wat betreft mijn camera-angst. Daar ga ik wat aan doen. Ik denk namelijk dat ik meteen in de eerste video die ik met de nieuwe camera maak met de billen bloot ga (NEE, niet letterlijk! :D) en er een persoonlijke video van maak, waarin ik uitleg waar ik mee zit. Als het me lukt. Wish me luck!

Kantoor Update

Een tijdje geleden had ik jullie een Office Tour beloofd van mijn nieuwe kantoor. Die komt er nog steeds aan! Sorry dat het zo lang duurt, maar ik ben nog bezig met de laatste puntjes op de i. Misschien maak ik er ook wel een video van en daar heb ik die nieuwe camera natuurlijk bij nodig. Even geduld nog!

Ik voel me mega opgelucht dat ik eindelijk weer even heb kunnen kletsen met jullie! Wat is bloggen toch iets fijns, ik ben nog elke dag blij met mijn blog en kan me eigenlijk niet voorstellen dat ik het helemaal niet zou doen. Tot heel snel weer! En geniet van het super lekkere weer!

Signed