Alice Through The Looking Glass

Geschreven door Yvette

Alice In Wonderland is een Disneyfilm die altijd een speciaal plekje in mijn hart heeft. De tekenfilm heb ik grijs gekeken (letterlijk, een stukje scene van de videoband was zwart/wit geworden), de film uit 2010 vond ik geweldig en toen mijn man mij afgelopen week wilde meenemen naar Alice Through The Looking Glass op Date Night, was ik super enthousiast!

In Alice Through The Looking Glass keert Alice na ongeveer drie jaar na de laatste film terug naar Underland waar ze de Mad Hatter aantreft. Het gaat niet goed met hem en hij heeft Alice haar hulp nodig, waarvoor ze terug in de tijd moet reizen. Ondanks waarschuwingen van Tijd zelf, maakt Alice met behulp van de chronosphere een reis door de tijd om haar vrienden te helpen.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK