3x het mooiste fotobehang voor de slaapkamer

3x het mooiste fotobehang voor de slaapkamer

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Hoe zou het zijn als je elke nacht kunt slapen op je favoriete plek? In Parijs, op een mooi strand, of misschien wel ver weg in de bergen of hoog in de wolken? De slaapkamermuur kun je op allerlei manieren decoreren, bijvoorbeeld met een leuke kleur verf of een behang. Je kunt foto’s inlijsten en ophangen. Of je kunt realistisch fotobehang op de muur plakken! Kies uit de vele verschillende afbeelding en waan jezelf op jouw favoriete plek in de wereld. Wij laten je de 3 mooiste foto’s als behang zien, speciaal voor in de slaapkamer.

Alsof je op vakantie bent

Het vakantiegevoel is iets wat veel mensen maar een paar weken per jaar hebben. Even ertussen uit en een ander uitzicht dan thuis. Heerlijk! Met onderstaand fotobehang waan je je elke nacht op een vakantiebestemming ver weg. Zo zijn er nog vele andere foto’s voor het behang, waarmee je het gevoel krijgt op een heerlijk strand te liggen, waar niets moet. Als dat niet ontspannen is?

Fotobehang slaapkamer - strand

In de stad, onder de Eiffeltoren

Ben jij meer een stadsmens en kom je echt tot rust in een levendige hoofdstad? Dan is een fotobehang met een prachtige skyline of een dynamische winkelstraat wat voor jou. Of misschien wil je wel elke nacht slapen onder de Eiffeltoren? Door de realistische foto’s lijkt het net alsof je echt in de stad bent. Je voelt het bijna bruisen!

Fotobehang slaapkamer - Parijs

Dromen in de bergen

Wanneer je in de drukke stad woont, is het fijn om jezelf terug te kunnen trekken in je eigen, rustige huis. We willen er ons ontspannen en fijn voelen. We willen er echt tot rust komen. Fotobehang met bergen of een stil bos helpt je te kunnen wegdromen in de slaapkamer. De foto’s stralen rust en ruimte uit en zorgen ervoor dat je je echt kunt ontspannen.

Fotobehang slaapkamer - in de bergen

Geef je slaapkamer karakter en sfeer met fotobehang

Heb jij ook zo’n muur waarvan je eigenlijk niet zo goed weet welke kleur je het wilt geven? Dan is een mooi fotobehang een prachtige keuze. Vanwege de vele foto’s waar je uit kunt kiezen, kun je alle kanten op gaan. Van rustige natuurfoto’s en foto’s van dieren of juist de drukke en levendige stad. Maak hiermee van een sa  aie kale muur juist een hele spannende wand en dé eyecatcher van de slaapkamer.

Bron afbeeldingen: muurmode.nl (Pinterest), walldesign56.com (Pinterest)