Snapshots Week 8

snapshots week 8

Een nieuwe week is weer aangebroken en dus blik ik terug op de vorige. Ik heb lekker veel foto’s gemaakt dit keer! Een week met ups en downs, want ik had mijn eerst emotional zwangerschapsbreak-down. Maar ook reisde ik voor de laatste keer voor de bevalling af naar het noorden om mijn ouders te zien.

Maandag

Maandag was een drukke dag! Ik mocht de hele dag voor Theejoy aan het werk, ik had een flinke to do list die helemaal afgewerkt moest worden.

En dat ziet er dan zo uit! Ik heb labels voor theebussen gemaakt en een hoop nieuwe sliderimages voor de website. Ontzettend leuk om te doen en ik geniet er iedere keer weer van. Ik moest wel vaak rust nemen, omdat ik mijn rug begon te voelen, maar het ging verder uitstekend.

Lunch met een broodje ei en ondertussen stug doorwerken, haha.

Dinsdag

Dinsdag kon ik weer een beetje ontspannen, maar stond ik wel vroeg op, om mijn werkzaamheden voor Theejoy af te ronden. Uiteindelijk kwamen daar nog wat taakjes bij, maar dat vond ik absoluut niet erg.

Nadat ik ontbeten had, ruimde ik de vaatwasser uit en in, keek ik ondertussen naar een vlog van The Saccone Joly’s (Zo leuk, Anna Saccone is ongeveer net zo ver in haar zwangerschap als ik, dus ik vind het erg leuk om dit te volgen) en Manis keek naar mij.

Daarna nog wat werken en daar was ik een paar uurtjes later mee klaar. Daarna schreef ik nog een blogpost over het derde trimester van mijn zwangerschap!

In de middag kreeg ik een pakketje en gaf ik de doos aan Manis. En dan moet er natuurlijk gespeeld en gechillt worden.

Woensdag

Woensdag was een heerlijk rustige dag en ik had zin om iets te gaan bakken!

Deze bananen had ik al een week en ik was steeds aan het wachten tot ze overrijp zouden zijn, zodat ik er een Banana Loaf van kon bakken. Vandaag was het eindelijk zo ver (ongeduldiggg!), dus stond ik al om half negen in de ochtend te bakken!

In de oven! De cake was mooi aan het rijzen en het rook echt goddelijk!

En dit was het resultaat. Ik vond hem iets te licht van kleur, maar hij was wel gaar en smaakte ontzettend goed! Dit ga ik zeker weten nog een keer doen. Mocht je benieuwd zijn naar het recept, die kun je hier vinden.

Donderdag

Donderdag was nog best een drukke dag, al had ik dat van te voren niet verwacht. Ik schreef een vrij lange blogpost voor vrijdag, waarin ik klets over de verschillende tv-programma’s die ik kijk, we mochten weer een groentepakket ophalen bij de boer en we hadden een informatieavond over bevallen in het ziekenhuis.

Mijn ontbijtje bestond deze ochtend uit wat fruit (een kiwi en ongeveer een halve mango) en twee volkoren crackers met jonge kaas en achterham.

’s Avonds maakten we zelf pizza. Dat is toch echt het lekkerste! Als topping hadden we tomatensaus, kaas, rode uit, mais en tonijn. Super lekker!

Daarna sprongen we gauw de auto in om ons wekelijkse groentepakket op te halen! Er zaten weer bijzondere groenten bij, zoals bijvoorbeeld pastinaak en winterpostelein! Zeer benieuwd hoe dat gaat smaken.

Vrijdag

Vrijdag had ik een ontzettende rotdag. Voor het eerst deze zwangerschap had ik echt last van hormonen en was ik de hele dag niet blij met mezelf en emotioneel. Ik voelde me super onzeker over alles, voelde me dik en kon geen kleding meer vinden waar ik me lekker in voelde. Ik maakte dus weinig foto’s.

Wel ontving ik dit pakketje van een tante van Rick, met ontzettend leuke rompertjes voor de kleine! Super lief!

Mijn poging om mezelf beter te laten voelen, was mijn grijze uitgroei bijwerken. Het hielp, want ik voelde me daarna oprecht iets beter!

Zaterdag

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, kom ik oorspronkelijk uit Drenthe en woont mijn familie dus een behoorlijk eind van mij vandaan, aangezien ik zelf in het zuiden woon. Het is een behoorlijke reis die kant op en ik had besloten, aangezien ik in april moet bevallen, in maart geen lange afstanden meer te reizen. Deze zaterdag gingen we daarom een laatste keer nog even bij mijn ouders langs. Het was heel raar om me te beseffen dat de eerstvolgende keer dat ik hen weer zie, we een kleintje hebben. Het was een gezellige dag trouwens, lekker gekletst!

In de ochtend maakte ik nog maar eens een buikfoto en dat was dan ook meteen de enige foto van de dag. Say hi to The Belly! De 33e week nu, wat vliegt de tijd toch!

Zondag

Zondag was het carnaval in Brabant en keken we naar de optocht die voor ons huis langs kwam!

Eén van de praalwagens! Kei knap vind ik het altijd, hoe ze dat maken!

En dan ziet de straat er dus zo uit! Daar werd ik wel echt heel vrolijk van! Het waaide nog best hard, dus alle vrolijke kleurtjes dwarrelde steeds door de lucht. Ik heb zelf niet echt iets met carnaval, maar dit is dan wel leuk.

Dit was mijn week, tot de volgende!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge