Snapshots Week 7

snapshots week 7

Het is maandagochtend en dus heb ik, nu voor de zevende keer (wat vliegt de tijd!) weer een nieuwe Snapshots klaarstaan. Vorige week bedacht ik me dat ik het echt rustiger aan moest gaan doen, omdat ik steeds meer last van harde buiken, mijn rug en bekken begon te krijgen, dat ging deze week op zich best goed. Ik merk ook dat er niet echt meer grote klusjes gedaan hoeven te worden en aangezien ik nog maar acht weken van de bevalling verwijderd ben, vind ik dat ik nu echt met de beentjes omhoog mag. Deze week was het natuurlijk Valentijnsdag, ging ik de 8e maand van mijn zwangerschap in en gingen we op visite bij mijn schoonfamilie!

Maandag

Ik begon de week met een creatieve bui en besloot het logo van mijn website een beetje aan te passen. De opzet vind ik nog steeds leuk, maar ik was al een tijdje niet zo blij meer met het lettertype.

Ik gebruikte een wat strakkere font en ik moet zeggen, ik vind het erg mooi! Precies wat ik gedachte had! De rest van de dag heb ik niet zo veel foto’s gemaakt. Ik had geen taken in mijn agenda en heb lekker rustig aan gedaan.

Toen Rick thuis kwam van zijn werk heeft hij de gordijnen in de babykamer opgehangen! Het bleek dat we ze helemaal niet hoefde in te korten en ze hingen meteen perfect! Ik vind ze super leuk en het past goed bij de rest van de inrichting.

Dinsdag

Dinsdag was het natuurlijk Valentijnsdag en Rick en ik verrasssen elkaar ieder jaar dan met een kleinigheidje. Mijn cadeautje zou pas later die dag bezorgd worden, maar Rick had zijn verrassing al klaar liggen bij het wakker worden!

Ik weet niet wat voor boodschap ik de laatste tijd heb afgegeven, maar ik kreeg alleen maar chocolade! Zo raar… hihi! Wel heel lief en vooral super lekker! Er zat ook een heel lief kaartje bij.

Ik had die ochtend een echo en bloeddrukmeting in het ziekenhuis, dus moest ik wel op tijd opstaan. Nou doe ik dat altijd, maar nu moest ik ook al snel de deur uit. Na de echo moest ik nog een tijdje wachten op de bus en kocht ik een kopje thee en een broodje. Alles weer goed met mij en de baby trouwens!

Niet lang nadat ik thuis kwam, werd Rick’s cadeautje bezorgd. Ik had deze rozen en een kaartje besteld. Hij was er oprecht blij mee! Ik vind ze zelf ook echt prachtig!

Helaas at ik door omstandigheden die avond alleen. Maar ik bakte wel een paar heerlijke pannenkoeken voor mezelf! Dat was al weer een tijdje geleden, dus ik heb echt gesmuld.

Woensdag

Woensdag mocht ik voor een opdrachtgever aan het werk, dus was het een productieve dag. Ook hield ik weer de hele dag met foto’s alles bij wat ik at, voor de What I Ate Wednesday van die week.

Mijn ontbijtje die ochtend!

En later natuurlijk thee met chocolade terwijl ik aan het werk was. Dat hoort.

Donderdag

Donderdag was een heel gewone dag, net zoals alle andere. Ik werkte wat was weg, ruimde de babykamer nog eens een beetje op en daarbij ook onze eigen slaapkamer en werkte een beetje aan mijn eigen website. Niet zo veel foto’s gemaakt.

Wat kan deze draak af en toe toch lief zijn… Maar laat je niet bedotten. Dit is dezelfde kat die in alle hoekjes van de kamer het behang kapot heeft gekrabt, gerust een uur achter elkaar miauwt omdat hij vind dat het etenstijd is en plakjes kip of ham van je brood af trekt als je niet goed oplet. Maar verder is hij een schatje! 😉

Sinds deze week hebben we een groenteabonnement bij een lokale boerderij. Ik werd hierdoor geïnspireerd door de blogpost van Cynthia wat hierover ging. Ik las het, overlegde het met de man des huizes en diezelfde dag nog hebben we ons aangemeld! De fruitschaal wordt er wel heel indrukwekkend van! Het komt erop neer dat je elke week een tas met groente ophaalt, wat die ochtend van het land is geplukt. Ons abonnement kost ongeveer een tientje per week. Je weet eigenlijk niet van te voren wat je krijgt, maar daardoor leer je wel weer nieuwe groentes kennen en andere recepten te proberen. Deze week zat er bijvoorbeeld een paprika in, oesterzwammen, zuurkool, regenboogpenen, broccoli en paksoi. Ik ben zeer benieuwd hoe het bevalt!

Vrijdag

Vrijdag was ik ook weer vooral in huis bezig en verraste Rick mij ’s avonds met een leuk idee.

Ik ging die middag even de stad in om brood te halen en kwam uiteraard terug met wat babykleertjes, zo gaat dat tegenwoordig wekelijks. Maar kijk hoe schattig! Dat roze vestje wordt denk ik iets wat ik meeneem naar het ziekenhuis, voor als ze geboren is en naar huis mag.

Wanneer je opengesneden croissantje prima door kan gaan voor een vlinder, dan maak je daar een foto van. Sowieso.

Die middag had ik Rick een berichtje gestuurd dat ik ontzettend zin had om weer eens naar de McDonalds te gaan, omdat ik dat sinds ik zwanger ben eigenlijk niet meer had gedaan. Toen Rick thuis kwam van zijn werk, stelde hij voor om meteen die dag daar te gaan eten. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! Niet zo’n hele smakelijke foto, maar ik vond niet dat hij mocht ontbreken.

Zaterdag

Zaterdag deden we lekker rustig aan, echt zo’n typische zaterdag. We keken wat tv, ik werkte af en toe een beetje achter de laptop (wat is weekend) en we gingen samen ook nog even naar buiten.

We haalden wat boodschapjes en aten ook een ijsje!

Rick had het dekentje ‘episch’ op de bank gelegd, waardoor Manis de hele middag heerlijk in deze houding heeft geslapen. Wat een schatje…

Zondag

Zondag gingen we op visite bij de opa en oma van Rick, omdat zijn oma jarig was geweest. Zijn ouders wonen in de buurt, dus daar gingen we ook nog even langs.

Daar speelden we nog wat spelletjes met z’n allen! Een leuke dag, maar ik was ’s avonds wel compleet bekaf. We keken nog naar Moordvrouw en daarna naar Smeris en toen ploften we ons bed in! Op naar een nieuwe week!

Dit was mijn week, tot de volgende!

You may also like

1 reactie

  1. Dat groenteabonnement is een leuk idee… en wat ziet het mandje er meteen gezellig kleurrijk uit! Ik vind dat roosje, vooral samen met die pot echt ontzettend leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge