Snapshots Week 6

Snapshots Week 6

Het is alweer de zesde week van 2017! Waarom gaat de tijd zo snel? Het is echt bizar hoe snel de weken ineens voorbij vliegen en het besef dat de bevalling dan ook steeds dichterbij komt Ik zit al in de éénendertigste week!), is wel raar om bij stil te staan. Al moet ik zeggen dat ik er ook wel aan toe ben, want ik begin toch wel erg last van bepaalde dingen te krijgen. Deze week kwam ik er dus ook achter dat ik iets beter voor mezelf moest zorgen en rustiger aan moest doen, gingen we maar liefst twee keer op kraamvisite en kwam mijn zusje een nachtje logeren. Ook ging het goed met het uitproberen van nieuwe recepten, we bakten een heerlijke quiche!

Maandag

Maandag was een rustige dag, waarop ik niet veel deed. Zoals volgens mij elke zwangere vrouw wil ik normaal gesproken veel te veel doen en dat begin ik aan mijn lichaam te voelen. Ik merk dan ook dat ik meer rust moet nemen en ik durf dat nu ook steeds meer toe te laten.

Mijn maandagse ontbijtje bestond deze week uit een mango, chocolademelk en twee witte boterhammen (van de bakker) met kaas en kipfilet. Niet het allergezondste ontbijt ooit, maar wel super lekker!

Dinsdag

Dinsdag wist ik ook vrij rustig te houden. Wel ontving ik een leuk pakketje waar ik heel blij van werd!

De nieuwste video van Zoella kijken met een kopje thee.

Yay, mijn bestelling kwam binnen! Ik had een nieuwe zwangerschapsbroek besteld, een zwangerschapsshirt en een wijd, luchtig shirt om in te bevallen. Het komt u toch wel erg dichtbij zo… Dit is niet gesponsord, maar ik ben de afgelopen tijd erg blij met Bonprix, aangezien dit de enige kledingwebshop is, waar ik een beetje betaalbare zwangerschapskleding kan vinden. Al is er op het moment wel heel veel uitverkocht. Iedereen is blijkbaar zwanger, haha! Sidenote: Sorry voor mijn verlepte grauwe gezicht op deze foto 🙁 Mijn huid had een hele slechte dag.

Woensdag

Woensdag kon ik het weer niet laten. Ik voelde me wat actiever en heb de hele babykamer zoveel mogelijk opgeruimd. Er lagen nog wat klusspullen en alles lag door elkaar. Even wat orde in de chaos!

Dit is toch nu toe het resultaat. Ik zocht ook alle babykleertjes uit, waste ze en werkte ook onze eigen was weg. Ik merk dat de babykamer het absoluut niet toelaat om kleuren mooi op de foto te zetten. Misschien komt het door de lichtinval en wordt het beter als de gordijnen hangen. Dat resultaat kunnen jullie volgende week zien!

Op woensdag was het natuurlijk Date Night en Rick had bedacht om samen The Holiday te gaan kijken. Ook hield ik natuurlijk de hele dag bij wat ik at en dat hebben jullie ondertussen in de What I Ate Wednesday van een paar dagen geleden kunnen zien.

Donderdag

Ook op donderdag heb ik heel wat tijd besteed aan het draaien en vouwen van wasjes, waar ik natuurlijk geen foto’s van heb gemaakt, dat zou saai zijn. Wel besloot ik om even naar buiten te gaan, ik kon wel wat frisse lucht gebruiken.

Ik trakteerde mezelf op een lunch! Ik at een broodje gezond en dronk er een kopje thee bij.

Ook shopte ik behoorlijk wat spulletjes voor de baby. Vooral wat rompertjes en broekjes, maar ook wattenstaafjes voor baby’s. Ook shopte ik spulletjes voor mezelf, vooral voor in mijn toilettas voor in het ziekenhuis. Ik kocht twee basic shirtjes, tandenborstels, lenzendoosje, bodywash, shampoo, lenzenvloeistof, handcrème, en tandpasta. Allemaal mini.

Vrijdag

Vrijdag moest ik de logeerkamer een beetje voorbereiden, want mijn zusje zou een nachtje komen logeren! Super leuk! Ik deed een lekker fris nieuw dekbedje op het logeerbed en ruimde de logeerkamer een beetje op.

En dit drolletje had zijn plekje op de bank gevonden en kwam daar nauwelijks nog vanaf.

Boodschapjes gedaan! Ik haalde brood bij de bakker en wat extra broodbeleg, fruit en kwark.

Ik vond zelfs nog even de energie om deze foto op canvas op te hangen op het toilet van de bovenverdieping. Ik schreef er dezelfde dag nog een artikel over, waar ik uiteindelijk erg blij mee was. Aan het eind van de middag, ongeveer rond half vier, kwam mijn zusje aan! We kletsten lekker bij onder het genot van een kop thee en een stroopwafel. Te gezellig om een foto te maken!

Zaterdag

Zaterdag was ik al vroeg uit bed, want ik lag absoluut niet lekker en had veel rugpijn.

En er lag overal sneeuw! Naar mijn mening een maand of twee te laat, maar ach, het was wel mooi! Het was ’s ochtends ook meteen lichter dan normaal. Best fijn!

Terwijl de rest van het huis nog sliep (man, zusje) maakte ik een ontbijtje voor mezelf met twee croissantjes (met kaas en frambozenjam) en deed ik nog wat schrijfwerk. Zo rond elf uur ging mijn zusje weer naar huis en gingen Rick en ik de stad in om kraamcadeautjes te kopen. We gingen dit weekend maar liefst twee keer op kraamvisite namelijk! Baby’s overal! Vandaag gingen we eerst bij ons nieuwe buurjongetje kijken. En wat een schatje was het!

’s Avonds hadden we zin om eens iets nieuws te proberen en maakten we voor het eerst zelf een quiche. Er zat broccoli in, cashewnoten en ricotta. Erg goed gelukt en zeer smakelijk!

Zondag

De laatste dag van de week had ik niet veel tijd voor foto’s. We waren het grootste gedeelte van de dag op pad. Boodschappen doen en op kraamvisite bij ons splinternieuwe nichtje! Ook zij was ontzettend schattig en haar heb ik nog even op de arm gehad. Zelf was ze daar niet zo over te spreken en ze moest er wel een beetje van huilen. Maar dat kwam al gauw goed toen ze lekker mocht gaan drinken bij mama.

Rick maakte die avond één van onze favoriete maaltijden. Een English Meatpie! Smullen! Het ziet er op een bord misschien niet zo smakkelijk uit, maar dat is het zeker wel!

Dit was mijn week, tot de volgende!

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge