New in: GoCustomized Snowflake Phonecase

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik wissel best vaak van telefoonhoesje. Ik ben er erg snel op uitgekeken en ik vind het ook leuk om mijn telefoon vaak een nieuwe look en feel te geven! Ik heb al veel verschillende soorten versleten. Portomonneehoesjes (waar je je bankpas enzo ook bij in kan stoppen, super handig!), softcases, hardcases, flipcases, noem het maar op. Nu ik sinds een paar maanden een goudkleurige iPhone 7 heb, inplaats van een telefoon die saai wit is (wat ik normaal altijd kies), ben ik even helemaal fan van transparante hoesjes. Het zou natuurlijk zonde zijn om zo’n mooie kleur te verbergen! Helaas heb ik gemerkt dat zulke hoesjes nogal snel krassen en was ik eigenlijk wel weer toe aan een nieuwe. Had ik even geluk dat ik onlangs gevraagd werd door GoCustomized of ik het leuk vond een iPhone 7 hoesje te ontwerpen! Dat vond ik hartstikke leuk, dus dat aanbod nam ik graag aan. Een hoesje ontwerpen is niet moeilijk, maar ik zou mezelf niet zijn als ik zoiets simpels als dit niet zou verprutsen… Zwangerschapsverwardheid? Ik gooi het daar maar op. Feit is wel dat mijn fout een groot voordeel is voor één van jullie! Ik ga jullie vertellen wat ik van het hoesje en de website vind en daarna vertel ik jullie alles over mijn blunder!

Het bestellen en ontwerpen

Ik kende de website al, dus ik was niet helemaal verrast over het brede aanbod aan soorten hoesjes ze hier aanbieden. Voor bijna elke telefoon kun je een hoesje ontwerpen en je hebt dan ook nog best veel keus aan soorten. Wat ik best heel tof vind, is dat je bij GoCustomized ook bijvoorbeeld een powerbank kan customizen. Zelf was ik op zoek naar een transparant hoesje voor mijn iPhone 7 en ik was dus ook van plan een ontwerp te maken die niet hele hoesje zou beslaan. Een foto erop laten drukken, was dus niet iets voor mij, daar hou ik sowieso niet echt van. Ik koos voor schattige kleine sneeuwvlokjes, lekker passend bij het steeds warmer wordende weer, haha! Het ontwerp- en bestelproces ging super makkelijk en ik was zo klaar. De tijd van het niet kunnen kiezen niet meegerekend, want ik ben nou eenmaal een twijfelaar.

Ontvangst en kwaliteit van de phonecase

Ik ben ontzettend van fan webshops die hun producten meteen leveren. Niets geen gezeur met twee dagen wachten, gewoon hup, de volgende dag in huis. Zo willen we het allemaal, niet waar? GoCustomized maakt dit gelukkig helemaal waar, mits je voor vier uur ’s middags besteld hebt. Dat had ik gedaan en de volgende dag had ik hem in huis! Hey en ze verzenden ook nog eens gratis, dus dat is helemaal mooi. Over de kwaliteit van de phonecase kan ik kort zijn, die is goed. Ik koos voor een transparante hardcase en hij voelt dagelijk en sterk aan. Ook de opdruk vind ik van erg goede kwaliteit. Wat ik wel een beetje jammer vind, is dat de sneeuwvlokjes op mijn hoesje niet mooi rond, maar een beetje uitgerekt lijken te zijn. Niet super storend, maar mijn perfectionistische ik vind dat toch wel een puntje. Behalve dat ben ik verder helemaal tevreden en ik vind mijn hoesje echt super schattig en zelfs best wel chique!

Win een GoCustomized iPhone 7Plus phonecase

Ik had jullie mijn blunderactie beloofd, dus hier komt het. In het verhaal hierboven lijkt het alsof alles qua bestellen helemaal gesmeerd ging, maar helaas was dit niet het geval. Toen ik mijn hoesje uitpakte bleek namelijk dat ik geen hoesje voor een iPhone 7 had besteld, maar voor een iPhone 7 Plus. Ik voelde me zo stom! Ik besloot dat dit uiteraard helemaal mijn eigen fout was en bestelde op eigen kosten het juiste hoesje. Ik wilde het eerste hoesje weggooien, maar toen bedacht ik mij: Waarom zou ik dat doen? Ik kan natuurlijk ook iemand van jullie hier blij mee maken!

Wat moet je doen?

Het hoesje wat je kunt winnen, staat hierboven afgebeeld. Het hoesje is transparant (en dus niet roze, zoals het op de afbeelding lijkt) met een heerlijk postieve quote in het zwart. Laat een reactie achter onder deze blogpost, waarom jij vind dat deze super leuke quote helemaal bij jou past en jij dus echt het hoesje verdiend! Ik kies de leukste reactie uit en deze persoon wint het hoesje! Let er wel op dat je echt een iPhone 7 Plus moet hebben, anders heb je niets aan het hoesje. Je mag hem natuurlijk ook cadeau doen, dat is aan jou. Ik ben heel benieuwd naar de reacties! Je kunt meedoen tot donderdag 6 april 2017 om 12:00 ’s middags. Ik stuur de winnaar dan een e-mail en zorg dat het hoesje zo snel mogelijk zijn of haar kant op komt! Heel heel succes!

Je kunt helaas niet meer meedoen.


You may also like

1 reactie

  1. Ik heb helaas geen iPhone7 plus maar ik wou wel even zeggen dat ik het hoesje onwijs mooi vind geworden. Heb je mooi ontworpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge