Mijn Spring & Summer Fashionstyle

spring en summer fashionstyle

Ja mensen, de lente en de nog fijnere zomer komen er zo langzamerhand echt aan! Deze week was het al merkbaar dat het iets warmer wordt en ik kan alleen maar hopen dat dat zo blijft. Bij mij kriebelt het al een tijdje en dat heeft er voor gezorgd dat ik de afgelopen weken als een malle inspiratie heb opgedaan voor de leukste outfits voor de lente en de zomer. Zelf luid ik de lente in met mijn bevalling half april en ik ben van plan om daarna gauw mijn ‘normale lijf’ weer terug te krijgen en misschien zelfs een verbeterde versie daarvan!

Mijn zwangerschap heeft mij doen beseffen dat ik me veel leuker kan kleden dan ik altijd gedaan heb. Ik heb daarom erg veel zin om mijn stijl eens flink om te gooien en de dingen anders aan te gaan pakken. Hierboven zie je mijn Pinterestboard met inspiratie voor de lente en de zomer. Het zijn alle outfits die ik de afgelopen tijd heb verzameld en mij erg aanspreken. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik zie hier wel een soort eenheid in en veel stijlen die regelmatig terugkomen.

SHOP THE LOOKLichtere kleuren

Ik ben iemand die altijd veel donkere kleuren draagt en dan vooral zwart. Ik voel me daar het fijnst in, omdat je dan voor mijn gevoel minder ziet en net iets slanker lijkt, al zit dat vaak toch een beetje tussen mijn oren. Hoewel ik me er dus wel lekker in voel, vind ik wel dat het me wat somber eruit vind zien. Tijd dus om de stoute schoenen aan te doen en meer lichtere kleuren te gaan dragen, wat ik stiekem ontzettend mooi vind. Je vind dat ook terug op het Pinterestboard. Veel wit en veel pastelkleuren.

Florel prints & Stripes

Iets wat ik vaker wil gaan dragen, zijn floral prints. Het ziet er zo heerlijk vrolijk en zomers uit, I love it! Ook op mijn board zie je veel outfits terugkomen met vrolijke bloemenprintjes en ik vind deze outfits echt prachtig! Hetzelfde geldt voor stripes, zo leuk te combineren met bijvoorbeeld een blazertje!

Blouses

Ik wil sowieso meer blouses gaan dragen! Hartstikke mooi te stylen met een kleurig vest of gewoon boven een casual spijkerbroek. Blousjes draag ik normaal gesproken eigenlijk nooit, omdat ik met mijn brede heupen nooit een exemplaar kan vinden die me goed past, zowel aan de boven als aan de onderkant. Misschien heeft er iemand tips?

Jurkjes & Rokjes

Ik ben in mijn zwangerschap helemaal opnieuw jurkjes en rokjes gaan waarderen. In het inspiratieboard hierboven staan er zoveel die ik te gek vind! Vooral die met bloemenprintjes, met een mooi wit shirt erboven, ik hou echt van die stijl. Dit ga ik zeker overnemen komend voorjaar.

Blazers

Misschien niet geschikt voor de superwarme dagen, maar wel een geschikte vervanger voor een jasje. Ik wil meer leuk gekleurde blazers in huis halen! Combineert (afhankelijk van de kleur natuurlijk) super leuk met een florel of stripes shirt en je ziet er meteen wat netter uit. Leuk voor een zakelijke afspraak als het warm is!

Deze blogpost bevat affiliate links. Mocht je iets bestellen via deze links, dan krijg ik een klein percentage van de opbrengst en daar help je me enorm mee. Boendien kost het jou niets extra.

You may also like

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge