Mijn Family Travel Bucketlist

Family Travel Bucketlist

Binnenkort (deze maand nog, aaahh!) worden mijn man en ik voor het eerst ouders. Ookal kijken we er ontzettend naar uit, we hebben beiden totaal geen idee hoe ons leven er straks uit gaat zien. We zijn altijd met z’n tweeën geweest en nu worden we papa en mama van een lief klein nieuw meisje. Dat ons leven gaat veranderen, is een ding dat zeker is! Sommige veranderingen zijn onvermijdelijk, maar we willen zelf ook wat dingen gaan aanpassen in ons leven. Iets wat we bijvoorbeeld vaker willen gaan doen, is er tussenuit gaan met ons gezin. Of dat nou een dagje is, een weekendje of een volledige vakantie. Het lijkt me heerlijk om met z’n drietjes dingen te ondernemen. Maar waar willen we dan zoal naartoe? Ik besloot een Family Travel Bucketlist te maken. Plaatsen, landen en gebieden waar ik dolgraag met mijn kersverse gezinnetje heen zou willen.

Brighton

Brighton (East Sussex, Engeland) staat al super lang op mijn travel bucketlist. Ik vind dit zo’n ontzettend mooie plaats! En omdat het tevens een badplaats is, met heerlijk veel strand en strandtentjes en pieren, lijkt het me geweldig om hier met de kleine eens naartoe te gaan. Ik heb al aardig wat hotspots op mijn lijstje stan die ik wil bezoeken daar. Ik wil een ijsje eten bij Boho Gelato, ik wil wat lunchen bij Nando’s en Giraffe, ik wil de Brighton Pier op en winkelen op North Laine en daar chocola kopen bij Choccywoccydoodah. Ik kan niet wachten!

Center Parcs

Met een kleintje naar Center Parcs. Super burgerlijk, maar echt iets wat ik heel graag zou willen doen. Ik ben sowieso al een groot fan van het huren van vakantiehuisjes, omdat ik daarbij het gevoel heb dat je niets hoeft. Als je gewoon lekker in je tuintje wilt zitten met een goed boek, dan is dat ook prima en heerlijk ontspannen. Wat betreft Center Parcs, lijkt mij die in de Ardennen echt geweldig. Een prachtige omgeving om eens een paar dagen heen te gaan. Maar ook als het gewoon in Nederland wordt, lijkt het me super leuk.

Scandinavië

Geen idee of dit een realistische wens is met een kleintje erbij, maar Scandinavië staat erg hoog in mijn lijstje van gebieden waar ik echt ooit heen wil. Op de één of andere manier voelt het ook wel goed om met een kindje zo’n soort reis te maken. Leerzaam ofzo. Al denk ik wel dat het leuker is wanneer ze voor een vakantie als dit wat ouder is. Dat ze het echt meekrijgt. Maar nogmaals, ik weet niet hoe realistisch dit is, dat zullen we moeten zien.

Disneyland Parijs

Hallo, als je kindjes krijgt dan moet je naar Disneyland Parijs. Vorig jaar ben ik daar voor het eerst geweest met Rick en ik vond het zo super leuk! Ik kan me niet eens indenken hoe het zal zijn met een kleintje erbij, die alles weer met heel andere ogen bekijkt. Ik kan me ook zo voorstellen dat de focus dan compleet anders ligt. Meer wandelen, meer dingen bekijken, meer sprookjes en minder wilde dingen. Lijkt mij heerlijk, als ik heel eerlijk ben, haha!

Heb jij nog leuke tips voor mij voor vakanties met kinderen?

You may also like

4 reacties

  1. Reizen moet je zeker blijven doen met je kleintje! Super leuk. Wij gingen voorheen meestal buiten Europa en dat willen we nog steeds, maar we vinden het wel belangrijk dat we het dan echt uit kunnen leggen. Nu is ons zoontje 2,5. De afgelopen jaren zijn we naar België, Italië, Ibiza, Oostenrijk, Menorca en toch buiten Europa Marokko geweest. Echt geweldig om alles door de ogen van zo’n kleintje te zien. Een combi van hotel, appartement, huisje, camping, auto en vliegen. Gaat supergoed en hij is flexibel. Trouwens wij gaan in oktober ook met vrienden naar Center Parcs haha.
    Daphne schreef onlangs Spaanse stoofschotel met chorizo en paprikaMy Profile

  2. Wij hebben 2 kleintjes en gingen altijd ver weg. Maar zijn nu echt heel erg burgerlijk geworden..want wij als Brabander gaan naar een vakantiehuisje in Brabant. Hoeven nog geen 40 min in de auto. Nee zeker geen Center Parcs 🙂 Een modern, mooi en schoon (heel belangrijk!) huisje met alles op en eraan op een gezellig camping. Heerlijk! Kijk er er alweer naar uit.

    1. Oh, dat lijkt mij ook heerlijk hoor! Zulke dingen staan eigenlijk ook gewoon op mijn bucketlist 😉 En ik als mede-Brabander ben het er helemaal mee eens dat je hier prima op vakantie kunt!

  3. Stuk voor stuk zeer leuke bestemmingen (dat ik dat nog zeg over Center Parcs)! Al lijkt mij als ze wat ouder is een kleine vakantie naar de gebieden waar we beiden vandaan komen ook wel een must! Vooral omdat we beiden niet wonen waar onze roots liggen maar we toch elders een thuis gemaakt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge