Deze films & series ga ik kijken in mijn zwangerschapsverlof

zwangerschapsverlof

Over bijna twee weken is het zover! Dan ga ik met zwangerschapsverlof! Dat houdt vooral in dat ik mijn werkzaamheden als freelance copywriter voor een paar weken neerleg, maar ik zal waarschijnlijk gewoon blijven bloggen hoor! Ik moet ergens mijn gedachten kwijt, toch? Ik kan je vertellen, ik kan niet wachten om even een tijdje niets anders te doen dan dutjes, bankhangen en series en films kijken. Mezelf kennende blijft het daar waarschijnlijk toch niet bij en zal ik gewoon in huis blijven opruimen, schoonmaken en andere soortgelijke bezigheden blijven verrichten. Maar films en series kijken gaat sowieso gebeuren en ik ben al een tijdje bezig om een lijst op Netflix samen te stellen van alles wat ik wil gaan kijken. Het leek me leuk, maar ook handig om deze lijst vandaag met jullie te delen. Misschien hebben jullie namelijk nog tips? Of nog beter eigenlijk: afraders! Want als ik ergens niet mijn tijd in hoef te steken, hoor ik dat zeer graag.

Grace & Frankie, seizoen 3

“Op hun oude dag zijn Grace en Frankie aan een compleet nieuwe carrière begonnen en vooral Grace gaat hier ver in. Grace slaat zelfs door en dat komt haar duur te staan. Kan zij nog wel rekenen op de mensen die ze om haar heen heeft? Ondertussen hebben Robert en Sol zo hun eigen problemen. Waar Grace en Frankie vol energie zitten om product aan de vrouw te krijgen, valt bij het mannenkoppel het P-woord.” – Netflix-nederland.nl

Ik heb ontzettend genoten van de eerste twee seizoenen van Grace & Frankie. De dames die al op leeftijd zijn, maar nog steeds awesome, werden in het eerste seizoen verrast door hun mannen die besloten met elkaar verder gaan. Grace & Frankie besluiten bij elkaar in te trekken, hoe wel ze absoluut geen vriendinnen zijn. Maar natuurlijk groeien ze naar elkaar toe! Dit nieuwe seizoen lijkt me weer hilarisch, dus ik ga zeker kijken. Vanaf 24 maart staan alle afleveringen op Netflix!

Minions

“De Minions bestaan al sinds het begin van de evolutie. Van een geel eencellig organisme zijn ze uitgegroeid tot wezens met slechts één doel: het dienen van de meest ambitieuze schurken. Wanneer hun meesters vernietigd worden besluiten ze zich te isoleren van de wereld en te verkassen naar Antarctica. Ergens in de jaren zestig drijft het ontbreken van een leider hen echter tot waanzin. Ze besluiten daarom een nieuwe te gaan zoeken.” – Moviemeter.nl

Het is eigenlijk belachelijk, maar ik had deze film dus nog steeds niet gezien. Ik vond de minions in Despicable Me echt geweldig, dus deze film moet ook super zijn, toch? Ik ben heel erg benieuwd!

The Returned

“The Returned volgt de inwoners van een klein bergdorpje waarvan het leven volledig op de kop wordt gezet door de mysterieuze terugkeer van verschillende lokale mensen die al lang dood waren. Gezinnen die weer met hun dierbare overledenen worden herenigd, komen terecht in een achtbaan van emoties. Vooral als er daarna nog vreemdere dingen gebeuren in het bergdorpje.” – Scriptgirl.nl

Deze serie staat al superlang in mijn lijst, maar ik begon er steeds maar niet aan. Nu ga ik het denk ik toch doen, want het verhaal spreekt me echt wel aan. Als er mensen zijn die de serie kennen, vertel me dan vooral even wat je ervan vond!

Hop

“In Hop gaat de paashaas met pensioen. Zijn 17-jarige zoon E.B. krijgt de verantwoordelijkheid over de chocoladeproductie op Paaseiland. Omdat E.B. liever een rockster wil worden, vlucht hij naar de mensenwereld. Hij komt terecht in Hollywood waar hij vriendschap sluit met Fred en wonderlijke avonturen beleeft. Intussen ontstaat er op Paaseiland een strijd om de macht tussen de kuikens en de konijnenhulpjes van de Paashaas.” – Moviemeter.nl

Deze film lijkt me zo super schattig! En aangezien het bijna Pasen is, lijkt me dit een uitstekend moment dit te gaan kijken! In de film speelt James Marsden (jippie!) en hebben Russell Brand en Hugh Laurie een stem, wat de film vast super leuk maakt. Zeer benieuwd!

Divorce

Frances begint haar leven en haar huwelijk plotseling opnieuw te beoordelen. Ze besluit te scheiden van haar man Robert. Maar ze vindt het toch moeilijker dan ze dacht om de relatie écht te beëindigen.

Aan deze serie met Sarah Jessica Parker was ik een tijdje geleden al begonnen, maar op de één of andere manier ben ik gestopt met kijken. Tijd om verder te gaan! Ik vind de serie tot nu toe (ik geloof dat ik vier of vijf afleveringen heb gezien) erg leuk. Wist je trouwens dat de makers officieel de naam van de serie hebben gekocht van de makers van de Nederlandse serie Divorce? Het verhaal is verder compleet anders, maar dit vind ik dan wel weer een stoer detail!

And So It Goes

“Oren is een egocentrische makelaar die niets om anderen geeft. Maar het leven van Oren wordt op zijn kop gezet wanneer zijn vervreemde zoon plotseling op de stoep staat, met een kleindochter die hij nooit gekend heeft. Met behulp van zijn vastberaden en lieve buurvrouw begint Oren langzaam te leren om zorgzaam te zijn en wordt hij onverwachts ook nog verliefd.” – Moviemeter.nl

Eindelijk weer eens comedy met een sterrencast die me leuk lijkt! Dat is echt al een tijdje geleden. Deze film lijkt me intens lief. Ik vind Michael Douglas sowieso altijd erg leuk in komische rollen en Diane Keaton is ook geweldig. Erg benieuwd naar deze film.

Grandfathered

“De succesvolle restaurateur Jimmy Martino is het gewend om de meest gladde, knappe en vrijgezelle man in de kamer te zijn. Alles veranderd wanneer zijn volwassen zoon Gerald en zijn baby Edie ten tonele verschijnen. Nu dient Jimmy een leven van zaligmakende egoïsme achter zich te laten en zich te realiseren dat hij in een ogenblik van vrijgezel naar grootvader is getransformeerd.” – Mijnserie.nl

Deze serie heb ik al eerder geprobeerd te kijken, toen het nog zo nieuw was dat er maar één aflevering per week werd uitgezonden op Fox. Dat werkte helaas niet voor mij, dit is meer een serie om te bingen. En nu is het hele eerste seizoen terug te kijken op tv en dat maakt mij heel blij! Ik ben enorm fan van Jesse Katsop- ik bedoel John Stamos (Full House fans, you there?), dus alleen al daarom moet ik deze serie zien. Hij ziet er nog steeds goed uit en zijn humor is ook nog niet verdwenen! I like!

Heb jij nog serie- of filmtips voor mij om te kijken wanneer ik met zwangerschapsverlof ben? Of wil je me iets in deze lijst afraden? Let me know!

You may also like

2 reacties

 1. Mijn favoriete series zijn:

  Modern Family
  Gilmore Girls
  Riverdale
  Young & Hungry
  Glee
  How to get away with Murder
  House
  Jessica Jones
  Suits

  Misschien haal je er wat tips uit! Verder heb ik laatst een aantal leuke films gezien, waaronder La La Land, Shutter Island (een van mijn favo films ooit, zo goed), Zootropolis (zo leuk!), Big Hero 6, Mr.Right (bizar maar grappig), Charlie St. Cloud…

  1. Thanks! 😀 Daar zitten zeker wat leuke titels bij, van House bijvoorbeeld heb ik nog lang niet alles gezien. Zootropolis, Big Hero 6 en Charlie St. Cloud ken ik al, vooral de eerste twee waren super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge